Άγγλος έκανε λάθος τατουάζ για τη νίκη της Αγγλίας στο Euro 2024

Όταν ξεμέθυσε άρχισε να καταλαβαίνει…

 

Πόσο looser θα αισθανόσουν αν έκανες λάθος τατουάζ; Πόσο χάλια θα μπορούσες να ένιωθες αν ξυπνούσες και καταλάβαινες ότι χάραξες στο σώμα σου ορθογραφικά λάθη; Κάπου πάει το μυαλό μας και δεν θα σου χρυσώσουμε το χάπι, θα είχες δίκιο. Και κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται και αυτός ο Άγγλος οπαδός που έκανε ένα ποδοσφαιρικό τατουάζ για τη νίκη της Αγγλίας στο Euro 2024 και όταν ξεμέθυσε κατάλαβε ότι είχε ένα ορθογραφικό λάθος χαραγμένο στο σώμα του.

Ας δούμε από την αρχή το ιστορικό της αποτυχίας. Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024, κάτι που -εύλογα-οι Βρετανοί δεν μπορούν να πιστέψουν και έτσι κάνουν λαθάκια. Παράδειγμα προς αποφυγήν είναι αυτός ο φανατικός οπαδός της Αγγλίας -Jack Pancaldi- που είναι τόσο σίγουρος ότι το τρόπαιο θα επιστρέψει σπίτι, που έχει ήδη κάνει τατουάζ για να γιορτάσει την... κατάκτηση του Euro από την Αγγλία.;

Kyle Walker, αλήθεια πώς τα κατάφερες έτσι;

Ο ενθουσιώδης Jack Pancaldi χτύπησε το τατουάζ αφού είδε τον αγώνα Ελβετία -Πορτογαλία, γράφοντας στο στήθος του «England 2024 winner's» . Όταν το έκανε βέβαια και ενώ είχε πιει προφανώς τα πάντα δεν κατάλαβε ότι το σημείωμα που έδωσε στον artist είχε ορθογραφικό λάθος. Έτσι, όταν συνήλθε παρατήρησε ότι έφερε στο στήθος του το εξής τατουάζ: Engerland 2024 Winners.

O Ρουστού κοιτάζει περήφανος τον διάδοχό του

Φυσικά ήθελε να μοιραστεί το επίτευγμά του και έτσι το μοιράστηκε σε βίντεο στο TikTok που είχε συγκεντρώσει πάνω από 36.000 προβολές και χιλιάδες likes. Οι συνάδελφοι του TikTokers έσπευσαν να επισημάνουν το ατυχές ορθογραφικό λάθος καθώς ένα άτομο σχολίασε: «Είναι η Αγγλία, όχι η Ένγκερλαντ» ή ένα άλλο σχόλιο είναι «Χωρίς τύψεις», ακολουθούμενο από ένα κλάμα με emoji γέλιου. «Μάθετε ορθογραφία», έγραψε ένας άλλος με μερικά γέλια emoji. Ενώ άλλοι είπαν ότι το τατουάζ θα μπορούσε να έχει πολλαπλές χρήσεις εάν η Αγγλία δεν εξασφαλίσει τη νίκη, όπως είπε ένας TikToker: «Αν χάσουμε το Euro, μπορείς να βάλετε βελάκια τουλάχιστον στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved