Αυτό είναι νέο: Ο Wesley Snipes επιστρέφει ως Blade στο Deadpool 3

Και το καλύτερο; Δεν θα είναι cameo. Πόσο hype πια αυτό το Deadpool & Wolverine;

Οι μέρες μειώνονται αισθητά καθώς απέχουμε μόλις έναν μήνα για τον ερχομό του Deadpool & Wolverine στους ελληνικούς κινηματογράφους. Μια ταινία που προσμένουμε καιρό και έχουμε κάθε δικαίωμα ελπίδας ότι θα σώσει το MCU από την ατέρμονη κατηφόρα στην οποία βρίσκεται κατά τη διάρκεια του Multiverse Saga.

Ο λόγος που ελπίζουμε ότι ο Deadpool θα αποδειχτεί ο «Marvel Jesus» είναι προφανώς για την επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine, αλλά και πολλών άλλων χαρακτήρων οι οποίοι θα συμμετάσχουν μέσω cameo appearance.

Δείτε 15 επιβεβαιωμένες και ανεπιβεβαίωτες συμμετοχές.

 

Mία όμως ξεχωρίζει

Η μεγαλύτερη όμως όλων, -παρότι δεν επιβεβαιώνεται 100%- είναι αυτή του Wesley Snipes στον ρόλο που τον μάθαμε καλύτερα από όλους. Εκείνον του Blade.

Ο βρικόλακας που μας έμαθε να αγαπάμε την Marvel πριν έρθει ο Tobey Maguire ως Spider-Man και oι Χ-Men για να την απογειώσουν (πριν τα χρόνια του MCU) επιστρέφει και πάλι προκειμένου να κάνει το introduction του νέου Blade (Mahershala Ali), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες γύρω από τα Marvel Studios, δεν θα κάνει απλώς cameo εμφάνιση, αλλά θα παίξει και σημαντικό ρόλο στη γενικότερη πλοκή.

Όταν ο Blade παρουσιάστηκε στον κόσμο του σινεμά.

 

Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε και να ελπίζουμε παραπάνω από όσο πρέπει, αλλά και μόνο ότι ο Wesley Snipes θα εμφανιστεί με το γυαλί ηλίου και το σπαθί του βρικόλακα είναι από μόνο του ένα μεγάλο boost για την ταινία που τόσο περιμένουμε. Αν μάλιστα έχει και παραπάνω ρόλο πέρα από cameo θα είμαστε διπλά χαρούμενοι.

Ένας μήνας έμεινε, υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved