Assosiated Press O Robert Downey Jr. έκανε άνοιγμα επιστροφής στο MCU και ελπίζουμε να το εννοεί

Μήπως είναι όντως στο πλάνο να επιστρέψει;

Μέσα στην απόλυτη ξενέρα, έσκασε επιτέλους και ένας λόγος που μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι στο MCU. Ο Robert Downey Jr. μέχρι πρόσφατα έλεγε συνεχώς «όχι» στα ενδεχόμενα επιστροφής του στον ρόλο της ζωής του πριν από αυτόν του Lewis Strauss στο Oppenheimer, δηλαδή του Iron Man.

Robert Downey Jr. και Cillian Murphy είναι ένα δίδυμο που μας αρέσει πολύ

 

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε εκφραστεί θετικά μετά από καιρό για τον ρόλο του Iron Man, λέγοντας «Ευχαρίστως (να επέστρεφα). Είναι επίσης βασικό στοιχείο του DNA μου. Ο ρόλος του Iron Man με διάλεξε».

Μιλώντας στο νεότερο επεισόδιο του Actors on Actors του Variety, η Jodie Foster που βρέθηκε απέναντί του, τον ρώτησε αν θα επέστρεφε ως Tony Stark, με τον Downey Jr. να παραδέχεται ότι:

«Είναι απλά τρελά μέσα στο DNA μου. Πιθανώς ο χαρακτήρας που μου μοιάζει περισσότερο, παρόλο που είναι πολύ πιο cool από μένα. Έχω γίνει απροσδόκητα ανοιχτόμυαλος στην ιδέα αυτή», είπε στην εξίσου οσκαρική ηθοποιό και όλοι μας ελπίζουμε να λέει αλήθεια.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 32:20' του παρακάτω βίντεο:

 

Ποιον ήρωα της Marvel λίγο έλειψε να υποδυθεί ο Robert Downey Jr πριν τον «Iron Man»;

Και κάπως έτσι, φλερτάρει η ιδέα μέσα στο μυαλό μας ότι ο Robert Downey δεν κάνει απλά άνοιγμα, αλλά επιβεβαιώνει τις υποψίες μας ότι θα βρίσκεται κανονικά στο Avengers: Secret Wars όπου δούμε πολλούς ήρωες να επιστρέφουν.

Βέβαια μέχρι το 2027, όπου θα βγει η ταινία έχουμε ακόμα, ωστόσο, θα έχουμε κάτι να περιμένουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved