associated press Ο Johnny Depp επιστρέφει για να υποδυθεί τον Σατανά

Η νέα του συνεργασία με τον Terry Gilliam θα φέρει ανατριχίλα στη μεγάλη οθόνη.

Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό. Ο Johnny Depp, ο οποίος μίλησε στην ψυχή κάθε άνδρα με την περιπέτεια που πέρασε με την Amber Heard μέχρι την τελική δικαίωση, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε μία συνεργασία - φωτιά. Η επερχόμενη ταινία με τίτλο The Carnival at the End of Days έχει δημιουργήσει τεράστια ανυπομονησία στους φίλους του κινηματογράφου, με τον Johnny Depp να ετοιμάζεται να υποδυθεί τον πιο σκοτεινό ρόλο, εκείνο του Σατανά.

Η ταινία αναμένεται να είναι μια σκοτεινή και ανατρεπτική αφήγηση, συνδυάζοντας τον ξεχωριστό σκηνοθετικό ύφος του Terry Gilliam με τον Johnny Depp σ’ έναν ρόλο που θα γοητεύσει το κοινό και θα φέρει αναστάτωση στον κινηματογράφο. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο αλλά είμαστε σίγουροι πως άμεσα θα έχουμε μάθει περισσότερα πράγματα για το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Η περιπέτεια του Johnny Depp είναι ένα καλό μάθημα για όσους ερωτεύονται εύκολα

Αυτή η συνεργασία αποτελεί βάλσαμο για τον Χολυγουντιανό ηθοποιό μετά από τα όσα πέρασε, την χλεύη και το γεγονός πως βρέθηκε στο περιθώριο λόγω των άδικων κατηγοριών της πρώην συζύγου του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved