Assosiated Press Ποια είναι η πιο ελκυστική ηλικία για τα δύο φύλα;

Οι έρευνες απαντούν.

 

Έχουμε κάνει τόσες και τόσες συζητήσεις για το πότε ένας άνθρωπος είναι αυτό που λέμε στα καλύτερά του. Και συγκεκριμένα, πότε είναι η καλύτερη του φάση ηλικιακά. Για να μην κάνουμε υποθέσεις, παραθέτουμε τα αποτελέσματα από σχετικές έρευνες.

Τα στοιχεία της μελέτης

Όπως αναφέρει μελέτη της NordChem που πήρε συνεντεύξεις από περισσότερους από 16.000 ανθρώπους από οκτώ διαφορετικές χώρες, η μέση ηλικία στην οποία οι γυναίκες είναι πιο ελκυστικές είναι τα 28 έτη. Για τους άνδρες αντίστοιχα είναι τα 32 έτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Christian Rudder, συνιδρυτής του OkCupid, έκανε ανάλυση δεδομένων διαπιστώνοντας ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες πιο ελκυστικούς μεταξύ των ηλικιών 38 και 39 ετών. Υπάρχει και η έρευνα από το περιοδικό Allure ποτ διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από 2.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το συμπέρασμα ήταν ότι και τα δύο φύλα φαίνονται καλύτερα στην ηλικία των 30 και 34 ετών. Επίσης, έδειξε ότι οι γυναίκες θεωρούνται ώριμες στα 53 τους χρόνια, ενώ για τους άνδρες στα 59 τους χρόνια.

Έρευνα: Γιατί μας αρέσουν τελικά τόσο οι γυναίκες με καμπύλες;

Τι σημαίνουν τα αποτελέσματα;

Αν σκεφτούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα θα δούμε ότι δεν σημαίνουν τίποτα. Η ηλικία και η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό και για τον κάθε άνθρωπο «μετράει» διαφορετικά. Οπότε τι έχει σημασία τελικά;

Σημασία έχει ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του σε διαφορετική ηλικία και αυτό έχει να κάνει με το πώς αισθανόμαστε εμείς μέσα μας και αυτό βγαίνει προς τα έξω μας.

Γιατί το ανδρικό δέρμα γερνάει πιο αργά από το γυναικείο;

Σίγουρα όσο νεότερος είναι κάποιος τόσο πιο ελκυστικός μπορεί να φαίνεται, αλλά ειδικά στην σημερινή εποχή βλέπουμε ότι τα πρότυπα για την εμφάνιση έχουν αλλάξει. Συνεπώς και μια γυναίκα και ένας άντρας που είναι γύρω στα 50 έτη μπορούν να είναι πολύ ελκυστικοί.Σημασία έχει να φτάνουμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας κάθε ημέρα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved