Καφέ με αλάτι ακούμε και μας πιάνει αναγούλα

Ας βάλουμε και μπανάνα μέσα και πρωτεΐνη, και να τον ονομάσουμε smoothie.

Το καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι πρέπει να είναι υγιεινό και να μειώνει την οξύτητα, το ακούμε ότι είναι αυτή τη στιγμή μεγάλο trend στο εξωτερικό, ωστόσο, από εμάς είναι ένα τεράστιο όχι. Το αλάτι στον καφέ.

Το αλάτι είναι για κάνει τις πατάτες πιο «τηγανητές» από ότι είναι, είναι για δίνει γεύση και οξύτητα στο mojito μας, άντε για να δημιουργεί μια καλύτερη γεύση στην καραμέλα. Στον καφέ μας όμως μας ακούγεται αδιανότητο να τον αποκαλούμε «αλατισμένο καφέ».

Σύντομα θα πληρώνουμε 3 ευρώ για τον καφέ στο χέρι

Δεν πα να λένε ότι το αλάτι στον καφέ έχει ευεργετικές ιδιότητες, όπως την αποφυγή κενών θερμίδων, ή ότι βελτιώνει το επίπεδο του νατρίου στον οργανισμό, εμάς ακόμα μας κάθε περίεργα.

Το να βάλεις αλάτι στον καφέ είναι σαν να προσθέσεις καρπούζι στο πιτόγυρο απλά και μόνο για να πεις ότι το τυλιχτό κάνει καλό στα νεφρά.  Και σίγουρα είναι χειρότερο και από «κοκτέιλ» νερό με 1 κιλό ζάχαρη στο Men in Black:

 

 

Αν είναι να γίνει μόδα αυτό, ας δούμε και άλλες τροφές ή οτιδήποτε άλλο που έχουν ελπίδες πλέον να πλαισιωθούν από το αλάτι.

  • Καρπούζι με αλάτι: Το καρπούζι με φέτα βρήκε νέο αντίπαλο
  • Σοκολάτα γάλακτος με αλάτι: Για τους ορκισμένους εχθρούς της αλατισμένης καραμέλας
  • Ντεπόν με αλάτι: Θα το πιείς που θα το πιείς, να έχει και μια γεύση καθώς το κατεβάζεις
  • Αλάτι με τσάι: Και μόνο που το κάνουμε εικόνα μας πιάνει αηδία

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved