Assosiated Press Τι φάση με το 12άρι του Σαν Μαρίνο στη Eurovision;

Η «νησιώτικη χώρα» του Ζερόμ Καλούτα και το 12άρι στο Ισραήλ προκαλεί ερωτήματα.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, όποτε κάτι δεν μας αρέσει απλώς το αγνοούμε. Αν όμως αλλάξουμε γνώμη για αυτό σε διάστημα δύο ημερών (όλως τυχαίως) θα το προτιμήσουμε αλλά δεν θα είμαστε και τρελαμένοι μαζί του. Πώς μεταφράζεται αυτό σε όρους Eurovision; Όταν στον ημιτελικό δεν δίνεις καν βαθμό στον ημιτελικό, δύσκολα δίνεις 12άρι στον τελικό.

Ένας αλησμόνητος διαγωνισμός για όλους τους σωστούς λάθος λόγους

Και όμως το έκανε το Σαν Μαρίνο

Μπορεί ο κόσμος να μιλάει για τον Άγιο Μαρίνο επειδή μπερδεύτηκε ο συμπαθής Ζερόμ Καλούτα και το αποκάλεσε νησιώτικο κράτος, ωστόσο, λίγες μέρες μετά τον χαοτικό φετινό διαγωνισμό ακόμα απασχολεί την καθημερινότητά μας.

 

 

Και ο λόγος είναι, προφανώς, το «από το ζενίθ στο ναδίρ» που έκανε ο Άγιος Μαρίνος, το μηδέν…δώδεκα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας με επίκεντρο το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγιος Μαρίνος φαίνεται να μην τίμησε τη συμμετοχή του Ισραήλ με την ψήφο του στον Β’ Ημιτελικό, δίνοντας μηδέν στην Eden Golan. Δύο ημέρες μετά, ωστόσο, στον Μεγάλο Τελικό, το μηδέν έγινε… 12άρι.

Για την ιστορία, το Hurricane της Eden Golan κέρδισε τη δεύτερη θέση στο televoting σαρώνοντας τα 12άρια σε όλη την Ευρώπη (15 στον αριθμό). Ακόμα και αυτό, με βάση τις αποδοκιμασίες λόγω του πολέμου στη Γάζα, προκαλεί απορίες, ωστόσο, αυτή η αλλαγή πορείας του Σαν Μαρίνο προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα.

 

 

Εκτός και αν ψήφισαν όλα και όλα καμιά δεκαριά άτομα στον ημιτελικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved