Όταν ο Sylvester Stallone παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται

Μοιράστηκε μία ιστορία με αφορμή το Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons.

Αντικατοπτρίζοντας την επιμονή του πιο διάσημου χαρακτήρα του, του Rocky Balboa, ο Sylvester Stallone έχει ξεπεράσει πολλές δυσκολίες σε όλη του τη ζωή. Συγκεκριμένα, η πρώιμη ανάδειξή του ως δημιουργός και αστέρι του Rocky ήταν ένα κατόρθωμα επιμονής και συμβιβασμού, και αργότερα στη ζωή του, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την τραγική απώλεια του γιου του, Sage.

Η μεγάλη επιτυχία του Rocky το 1976 οδήγησε σε ένα franchise ταινιών πυγμαχίας, αλλά άνοιξε επίσης την καριέρα του Stallone σε νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων ρόλων του στο Rambo, First Blood και Cliffhanger.

 

 

Ωστόσο, στο νέο τύπου ντοκιμαντέρ του TMZ, Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons, ο Stallone μίλησε για έναν τραυματισμό που παραλίγο να τερματίσει την καριέρα του. Μετά τον Ρόκι, ο Σταλόνε άρχισε να προπονείται με τον bodybuilder Franco Columbu, για να μπει σε φόρμα για τη συνέχεια. Κατά τη διάρκεια μιας από τις έντονες προπονήσεις του, ο Sly έσκισε έναν θωρακικό μυ σε βαθμό που αποκολλήθηκε από το οστό. Μιλώντας για το σημείο που ξεκίνησε να κάνει προθέρμανση στη μπάρα και πως αυτή του έφυγε, ο Stallone ανέφερε. «Ο Franco μου λέει ‘‘άφησέ με να το δω’’ και νιώθω τα δάχτυλα του να ψαχουλεύουν το μυ που είχε ξεκολλήσει από το κόκαλο, κόντεψα να λιποθυμήσω».

 

Δεδομένου ότι ο Stallone είχε σκίσει το αριστερό του πόδι, αποφάσισε να επιμείνει με τον Rocky II, αλλά άλλαξε τον χαρακτήρα του σε δεξιόχειρα. "Πάω σπίτι. Νιώθω ότι η καριέρα μου τελείωσε», παραδέχτηκε. «Υποτίθεται ότι θα ξεκινήσω το Rocky II, θα το σκηνοθετήσω, όλα σε ενάμιση μήνα. Εδώ είναι η διαφορά και ο Arnold θα έκανε το ίδιο πράγμα. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το χέρι, οπότε θα το αλλάξω στο Rocky. Θα αγωνιστεί με το δεξί χέρι». Στο Rocky II, ο Balboa αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης που τον αναγκάζουν να αλλάξει στάση για να πολεμήσει το Apollo Creed. Αυτό δεν ήταν το αρχικό σχέδιο, αλλά μια επανεγγραφή για να αντιμετωπίσει τον πρόσφατο τραυματισμό του Stallone. «Εντελώς παράλογο αλλά είπα: ‘‘Δεν σταματάω αυτήν την ταινία μόνο για αυτό’’. Άλλαξα τα χέρια».

 

 

Ο Σταλόνε θυμάται ότι ο τραυματισμός ήταν μεγάλος σε όλο το Rocky II, αλλά ως εκ θαύματος, πέτυχε ένα άλλο κλασικό όλων των εποχών. «Είναι ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο γίνονται αυτά τα απίστευτα ταξίδια», κατέληξε. «Αλλά δεν σταματάμε, δεν τα παρατάμε».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved