Δεν αποτελεί νέο ότι το τηγάνισμα είναι από τους πλέον ανθυγιεινούς τρόπους μαγειρέματος που υπάρχουν, καθώς είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τον οργανισμό μας. Παρόλα αυτά όσο και να θέλουμε να τρεφόμαστε υγιεινά, αυτές οι πατάτες, τα σαγανάκια ή τα αυγά όταν μπαίνουν στο τηγάνι πραγματικά απογειώνονται γευστικά, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να βάλουμε φραγμούς στον εαυτό και τις ορέξεις μας.
Παρόλα αυτά κάπου εδώ οφείλουμε να πούμε πως υπάρχει ένα λάδι που μπορεί να κάνει λίγο πιο υγιή αυτή τη διαδικασία.
Ποιο είναι όμως αυτό; Μπες στο παρακάτω άλμπουμ και μάθε ποιο έλαιο είναι καλύτερο για το τηγάνισμα: