ΙΝΤΙΜΕ Το VAR δεν δικαίωσε την «κακιά στιγμή» του Λευτέρη Αυγενάκη

Στην τελική η πρόθεση να βιαιοπραγήσει μετράει, όχι το πόσο τον «βρήκε».

Κακή στιγμή είναι όταν χάνεις το αεροπλάνο, όχι όταν χάνεις την ψυχραιμία σου και γίνεσαι θέαμα. Κακή στιγμή είναι επίσης όταν παραδέχεσαι το λάθος σου και κάνεις κάτι για αυτό (λέμε τώρα, μια παραίτηση), όχι όταν ζητάς συγνώμη απλά για τα μάτια του κόσμου και συνεχίζεις να κάνεις κατάχρηση της εξουσίας σου.  

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, το “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” και η μισή συγγνώμη

Το θέμα της ημέρας, η αλγεινή στάση του Λευτέρη Αυγενάκη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί, αλλά περισσότερο κάτι που μας ενοχλεί. Μια είδηση που σαν ένα εκνευριστικό κουνούπι έχει «κατασκηνώσει» κοντά στο αφτί μας και αυτό παραμένει εκεί να πολιορκεί το αίμα μας καθώς δεν μπορούμε να το διώξουμε ή να το πετύχουμε.

Ο άλλοτε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης είναι στρυμωγμένος στα σχοινιά μετά και τη δημοσίευση του βίντεο που τον απεικονίζει να επιτίθεται σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

 

 

Και αν οι τίτλοι όπως το «άγριος ξυλοδαρμός» και «λιποθυμία του υπαλλήλου» ακούγονται υπερβολικά βάσει του βίντεο που κυκλοφόρησε, υπάρχει κανείς που δεν είδε τη σκηνή και συμφώνησε με τα λεγόμενά του;

Η αλήθεια είναι ότι το «δεν χειροδίκησα, απλά πήγα να πάρω τηλέφωνο από τα χέρια του» μας ανάγκασε όλους να πάμε στο VAR του «Ελ. Βενιζέλος» τρεις και τέσσερις φορές για να διαπιστώσουμε αν όντως ισχύουν τα λεγόμενά του. Άγριο ξυλοδαρμό μπορεί να μην είδαμε, αλλά η επίθεση ήταν ξεκάθαρα εκεί. Μπροστά μας. Και όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει ο άλλοτε υπουργός ότι δεν έκανε αυτό που φαίνεται με λεγόμενα τύπου «το συμβάν παράμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης» ή «να αρθεί η πολιτική μου ασυλία».

 

 

Όπως γίνεται στον αθλητισμό, στην προκειμένη περίπτωση στο συμβάν χειροδικίας του Αυγενάκη στο «Ελ. Βενιζέλος», δεν μετράει το αν βρήκε, ή το πόσο βρήκε τον υπάλληλο αλλά η πρόθεσή του να τον καταφερθεί σε βάρος του.

Μια και μιλήσαμε για VAR, η Πρέμιερ Λιγκ θέλει να το καταργήσει!

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κρυφτείς. Το VAR ήταν ξεκάθαρο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved