Από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, με κοινωνικές ευαισθησίες και πάνω από όλα ο πιο σπουδαίος groupie-μπαμπάς. Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση κάναμε μία σύγχρονη συζήτηση. 

«Ναι, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι μύθοι. Εάν δεν είσαι τρελός, αν είσαι υγιής δεν είσαι καλός ηθοποιός, αν είσαι χαρούμενος δεν είσαι καλός ηθοποιός, αν κάνεις πλάκα δεν είσαι σοβαρός ηθοποιός. Όλα αυτά είναι μύθοι. Εάν ψάξετε τους πραγματικούς καλλιτέχνες, θα δείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι σαν μωρά παιδιά, που παίζουν και διασκεδάζουν. Το ρήμα παίζω σε αυτή τη δουλειά δεν είναι τυχαίο», σχολιάζει ανάμεσα στα άλλα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τον οποίο συνάντησα πριν λίγες ημέρες στο Big Spoon στην Αγία Παρασκευή.

Ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, που πολλοί από τους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένοι στη μνήμη μας. Μέσα από την τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε διέκρινα τις έντονες κοινωνικές του ευαισθησίες. Κάπως έτσι η συζήτησή μας δεν θα μπορούσε να μη θίγει σύγχρονα θέματα όπως η τηλεόραση, αλλά και θέματα που έχουν πονέσει την κοινωνία μας όπως το δυστύχημα στα Τέμπη και πώς λειτούργησε ως σημείο αναφοράς για «Το Ναυάγιο» του MEGA TV. Μιλήσαμε για τον ρόλο του ως Μιλτιάδη Παντελίδη και το πόσο μισητός ήθελε να είναι. 

Φυσικά, μιλήσαμε για τις «Σκιαδαρέσες» και πόσο «groupie» μπαμπάς είναι, αλλά και το γεγονός ότι ο γιος ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι όσο καλός ηθοποιός και να είσαι πάνω από όλα έχει σημασία να είσαι καλός μπαμπάς. 

Ολόκληρη η συνέντευξη, στο βίντεο της αρχής.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved