associated press Τεμπέληδες, σαλιάρηδες, τσιγκούνηδες άνδρες είστε ένα κινούμενο red flag

Αν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες, καμία γυναίκα δε σε θέλει δίπλα της και αυτό είναι απολύτως λογικό.

Είσαι τεμπέλης, σαλιάρης, τσιγκούνης; Μάντεψε. Είσαι ένα κινούμενο red flag και δε θα γοητεύσεις ποτέ καμία γυναίκα. Αυτή είναι μία ξεκάθαρη αλήθεια και στη λέω όσο πιο ωμά γίνεται. Κανονικά το άρθρο θα έπρεπε να σταματήσει εδώ αλλά επειδή έχω χρόνο θα σου εξηγήσω τα βασικά. Όσο και να τριμάρεις τα μούσια σου και να φτιάξεις τα μαλλιά σου, όσο και να προσέξεις το στιλ σου, όσα παπατζιλίκια και να πουλήσεις ώστε να τη ρίξεις, στο τέλος θα είσαι ένας κακομοίρης που θα προσπαθείς να ψαρέψεις στα DMs του Instagram το επόμενο θύμα. Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οι γυναίκες έχουν ένστικτο, οκ παραμυθιάζονται κι αυτές, αλλά τον σαλιάρη, τον τεμπέλη και τον τσιγκούνη, ποτέ μα ποτέ καμία δεν εκτίμησε. Και πολύ καλά κάνουν, αν με ρωτάς. Αν θέλεις, λοιπόν, να μην αποτελείς μία τεράστια neon κόκκινη ταμπέλα, τότε προσπάθησε να ξεφύγεις από τον παρακάτω βάλτο. 

Σαλιάρης - Χαζοπέφτουλας

 

 

Δεν υπάρχει κάτι πιο ξενέρωτο από έναν απελπισμένο άντρα που spamάρει όλες τις γυναίκες του Instagram. Εκείνος που στέλνει παντού και όπου κάτσει. Κάθε γυναίκα, όπως και κάθε άνδρας, θέλει να αισθάνεται ξεχωριστή. Δεν είναι θέμα αποκλειστικότητας αλλά θέμα δικής σου αξιοπρέπειας που την έχεις ήδη απολέσει. Πόσο αφελής είσαι αθώε μου χαζοπέφτουλα που πιστεύεις ότι αυτό δε συζητιέται. Είσαι μία θλιβερή περσόνα που καμία δε θα πάρει ποτέ στα σοβαρά και δικαίως γιατί όλες έχουν μάθει την ίδια ατάκα που πετάς ώστε να ξεκινήσεις κουβέντα. Δε σου φταίει κανείς που όπου κι αν περνάς αφήνεις πίσω σου αυτή τη γλίτσα του σαλιγκαριού. Συνήθως αυτή η κατηγορία ανδρών, που πρέπει να αποφύγεις να γίνεις, δυσκολεύεται να φλερτάρει από κοντά και καταφεύγει στην εύκολη λύση των DMs. Είναι φυγόπονοι και ποτέ δεν παίρνουν καμία ευθύνη πάνω τους. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να τους πάρεις στα γενέθλια είναι μία σαλιάρα. Επίσης, αλήθεια, πόσο άπλετο χρόνο έχεις ώστε να στέλνεις σε όλες; Αν δεν έχεις δουλειά, ασχολήσου μ’ ένα χόμπι. Άσε το κινητό από τα χεράκια κι όπου αλλού το έχεις και ξεκίνα το πλέξιμο. Θα γίνεις πιο χρήσιμος.

Τεμπέλης

 

 

Συνήθως πάει πακέτο με την πρώτη κατηγορία. Τεμπέλης δε σημαίνει απλώς κάθομαι σπίτι και δεν πάω να δουλέψω. Τεμπέλης είναι κι αυτός που έχει βολευτεί, το upgrade του είναι να γίνει τσάτσος, και δεν έχει φιλοδοξίες στη ζωή του. Είναι βολεμένος, δεν έχει ιδιαίτερα χόμπι και η ζωή του περιστρέφεται γύρω από το καυλάντισμα στο Instagram, το να παίζει φρουτάκια και video games. Φίλε, μπρούλη ή δεν ξέρω πώς αλλιώς να σε αποκαλέσω, δε γίνεται να έχεις ξεπεράσει τα 30 και να μην έχεις στόχους στη ζωή σου. Η ενηλικίωση δεν είναι θέμα ημερομηνίας γέννησης που αναγράφεται στην ταυτότητα αλλά θέμα συμπεριφοράς και στόχων που θέτεις. Όταν μία γυναίκα βλέπει έναν άνδρα ευνουχισμένο που μοναδικός του στόχος είναι να πάρει free spin ως bonus στο επόμενο φρουτάκι, δεν μπορεί να γοητευτεί. Ο τεμπέλης άνδρας είναι τεμπέλης σε όλα του. Θα τον διακρίνεις από τις κινήσεις, το βλέμμα και τη μη αυτοπεποίθηση. Είναι αυτή η αύρα που βλέπεις σε άτομα που ενώ κανονικά βρίσκονται σε ηλικία που θα μπορούσαν να έχουν οικογένεια, αισθάνονται ανασφαλείς, φοβισμένοι και δεν έχουν κανένα κύρος. Είναι τεμπέληδες σε όλα τους. Από τη δουλειά μέχρι τις διακοπές που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν.

Τσιγκούνης

 

 

Αυτό με τις διακοπές είναι η τέλεια πάσα για τη χειρότερη κατηγορία. Από το να είμαι με τσιγκούνη άνδρα, καλύτερα σταυρώστε με. Η πιο μισητή δικαιολογία του τσιγκούνη ήρθε στα χρόνια του 4ου κύματος φεμινισμού: Αυτό το να πληρώσουμε 50-50 τον λογαριασμό γιατί… ισότητα. Χμ, ναι φίλε, ποτέ δεν έπεισες κανέναν. Ο τσιγκούνης είναι σαν τον τεμπέλη. Τσιγκούνης σε όλα. Στα χρήματα και στα αισθήματα. Σε αντίθεση με τον φτωχό αλλά πλην τίμιο αλέγρο τύπο, ο τσιγκούνης έχει μια μόνιμη μιζέρια πάνω του. Γιατί να πάω για kobe ενώ μπορώ να παραγγείλω από τον Μητσάρα, γιατί να πάω για ψαράκι στην ψαροταβέρνα ενώ μπορώ να φάω δύο πιτόγυρα και μια μπίρα, γιατί να πάω διακοπές στις Κυκλάδες ενώ μπορώ να πάω μέχρι Λούτσα, γιατί, γιατί, γιατί. Για να ζήσεις λίγο βρε καημένε που θα φύγεις από αυτή τη ζωή και θα αισθάνεσαι ενοχές για τα έξοδα της κηδείας. Ο τσιγκούνης δε δίνει όχι μόνο χρήματα αλλά και αισθήματα. Δεν είναι δοτικός. Τα βλέπει όλα ως συναλλαγή. Δε θέλει να τον ρίχνουν, θα σου πει, αλλά στην πραγματικότητα σε βλέπει ως ένα αντικείμενο που θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ποτέ και κανείς δεν πέρασε καλά με έναν τσιγκούνη. Μπορεί η απληστία να είναι θανάσιμη αμαρτία αλλά και η τσιγκουνιά έχει τη δική της θέση στη λίστα των αμαρτιών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved