Αυτό το καλοκαίρι θα έχει κάτι από Πάρο και παγωτό σοκολάτα

Κοίτα κάτι πράγματα. Έφτασε ο καιρός που δεν θα μιλήσεις με άνθρωπο από τη δουλειά για δύο βδομάδες. Ξεκάθαρα κρίμα δηλαδή, αλλά τι να κάνεις; Θα αναγκαστείς να πας σε κάποιο νησί για να μην σκέφτεσαι ότι για κάποιες μέρες δεν θα ακούς τον συνάδελφο που έχει απορίες για οτιδήποτε. Κυριολεκτικά οτιδήποτε, από τα νοήματα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι μέχρι γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια. Ωραία τα 80s παιδιά, αλλά κάπου ώπα δηλαδή.

Και όχι οποιοδήποτε νησί αλλά στην Πάρο. Δηλαδή το νησί του τραγουδιστή της αγάπης που μας έμαθε Ικαριώτικο και τώρα μπορούμε να τον χορεύουμε άνετα σε κάποιο από τα festivals σε Αθήνα και άλλες πόλεις της όμορφης χώρας μας. Ναι, είμαστε για τα πανηγύρια. Και επειδή ξέρουμε ότι σου αρέσουν αυτά, η Πάρος έχει αρκετά πανηγύρια. Όρεξη να έχεις (δεδομένη) και θα περάσεις καλά (δεδομένο) σε όποιο πας. Ώπα!

Και ξέρεις πού αλλού θα περάσεις ωραία στην Πάρο, έτσι; Στις παραλίες της, είναι η σωστή απάντηση. Κολυμπήθρες, Χρυσή Ακτή, Πούντα, Σάντα Μαρία, Καλόγερος. Ενδεικτικά λέμε αυτές, το νησί έχει και άλλες παραλίες για όλα τα γούστα. Σε όποια και να πας, πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

parosdurex2

Φαντάσου σκηνικό που όντως έχει γίνει (πρώτα τα ζούμε και μετά τα γράφουμε). Έχεις κάνει το μπάνιο σου και χαλαρώνεις στην παραλία. Εκεί που κάθεσαι, το βλέμμα σου πέφτει σε μια κοπέλα παραδίπλα σου που απολαμβάνει ένα παγωτό χωνάκι σοκολάτα και σε κοιτάει έντονα. Λίγο το παγωτό, λίγο το ότι ανταλλάξατε πολλά υποσχόμενες ματιές σε κάνει να σηκωθείς και να πας δίπλα της. Δώσε θάρρος στον χωριάτη, λένε, και ξεκινάς να το γλύφεις και εσύ. Το παγωτό.

parosdurex1

Η πιο γλυκιά και καυτή στάση θα είναι στην Πάρο. Τα απαραίτητα να πάρεις. Και σλουρπ, θα πούμε εμείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved