Assosiated Press Τα cameos που δεν πήρατε χαμπάρι στο Deadpool & Wolverine

Αν δεν είδατε ακόμα το φιλμ, μην κάνετε κλικ. Τα spoilers θα είναι πολλά.

Το MCU αντεπιτίθεται, σε βαθμό που έχει επισκιάσει ακόμα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η αρχή εννοείται πως έγινε με τον ερχομό του Deadpool & Wolverine στους κινηματογράφους και όσοι το είδαν έχουν πραγματικά εκστασιαστεί με την επιστροφή του Hugh Jackman αλλά και τους χαρακτήρες που επέστρεψαν για μία τελευταία παρουσία στον αγαπημένο τους ρόλο.

To Deadpool & Wolverine είναι η μεγάλη συγνώμη της Disney προς τους MCU fans

 

Και εκεί που λες ότι θα περιμένουμε καιρό για  να μάθουμε νέα μέχρι την επόμενη ταινία (Captain America: Brave New  World), έρχεται η Comic-Con και τα μυαλά μας τινάζονται στον αέρα με τα νέα για το νέο Avengers (Doomsday), τον νέο supervillain (Doctor Doom) και κυρίως, αυτόν που θα τον υποδυθεί.

Πραγματικός χαμός με την επιστροφή του Robert Downey Jr. στο MCU.

Με τη φρενίτιδα που επικρατεί για την επιστροφή του Robert Downey Jr. ξεχάσαμε να αναφερθούμε στις υπέροχες επιστροφές και παρουσίες που είδαμε στο πρόσφατο Deadpool 3. Ειδικά η παρέα των ξεχασμένων, της Elektra της Jennifer Garner, του Gambit του Channing Tatum, της Χ23 της Daphne Keen και κυρίως του Blade του Wesley Snipes, ξεπέρασαν ακόμα και την εμφάνιση του Chris Evans ως Human Torch και του Henry Cavill ως variant του Wolverine.

Πέραν αυτών, το μεγάλο μυστήριο με τα cameos ήταν στο σημείο που έσκασαν οι Deapools.

Αυτοί που δεν πήρατε χαμπάρι

Δεν θα αναφερθούμε στην Blake Lively που έπαιξε την Ladypool, αυτό το ήξερες ήδη. Αλλά το ότι πίσω από τη μάσκα του variant ονόματι Haraldpool ήξερες ότι βρίσκεται ο αδερφός του Tom Holland, Harry Holland; Πού να το ήξερες, εδώ ο Ryan Reynolds δεν είχε ιδέα για αυτό.

 

 

Αυτό όμως που γνώριζε ο Reynolds ήταν ότι τα δυο παιδιά του, Inez και Olin Reynolds συμμετείχαν ως Kidpool και Babypool αντίστοιχα.

Παρακάτω έχουμε και άλλες mind-blowing συμμετοχές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved