Instagram Vanity Fair Gladiator 2: Μπορεί το Mescal-Pascal να επισκιάσει το Crowe-Phoenix;

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Gladiator 2, φανερώνουν την τελική μάχη. Μπορεί να ξεπεράσει την αυθεντική;

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμασταν τις πρώτες φωτογραφίες του Vanity Fair για να καταλάβουμε ότι η τελική μονομαχία του Gladiator 2 θα παιχτεί ανάμεσα στους Lucius Verus (Paul Mescal) και Marcus Acacius (Pedro Pascal).

 

 

Ο πρωταγωνιστής και νέος Μονομάχος θα αποκτήσει μια άλλη ζωή κατά τη διάρκεια της ταινίας, καθώς σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Riddley Scott, η ιστορία του διαδραματίζεται 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Lucius, λοιπόν, έχει αφήσει πίσω του την ζωή που θα μπορούσε να του προσφέρει το γενεαλογικό του δέντρο - εγγονός του Μάρκου Αυρήλιου- αλλά ζει απομονωμένος στην εξοχή, μαζί με την οικογένειά του. Οι καταστάσεις όμως και η επεκτατική πολιτική της Ρώμης, αλλά και μια (πιθανή) κόντρα με τον Αυτοκράτορα Caracalla του Joseph Quinn, θα τον επαναφέρουν στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο Κολοσσαίο και στις αρένες, όχι όμως ως θεατή αλλά με τη στολή του μονομάχου, να μάχεται για την επιβίωσή του. Και εκεί θα τα βάλει με τον Marius Acacius.

O Paul Mescal γνωρίζει τον πιο sexy τρόπο για να φορέσεις το σακάκι σου

To φανταστήκαμε από την αρχή ότι θα πολεμήσουν μεταξύ τους, αλλά σιγουρευτήκαμε όταν ο Pedro Pascal δήλωσε ότι «εγινε τόσο εξωφρενικά μυώδης και δυνατός. Θα προτιμούσα να με πετάξουν από το παράθυρο ενός κτιρίου, παρά να χρειαστεί να τον πολεμήσω ξανά». Ένα one on one, που στα χαρτιά μοιάζει εξαιρετικό και από το poster και μόνο δείχνει ότι θέλει να ξεπεράσει εκείνο της πρώτης ταινίας, του Maximus Decimus Meridius (Russell Crowe) και του Commodus (Joaquin Phoenix).

 

 

Crowe και Phoenix, έχετε χάσει ήδη

Ρίχνοντας μια ματιά στα στοιχεία των τελικών μαχών των δύο ταινιών Gladiator -ακόμα και αν δεν έχουμε δει ακόμα το σίκουελ- και όντας αντικειμενικοί, το Gladiator 2 παίρνει στον αυτόματο το τρόπαιο της καλύτερης μάχης. Από όποια πλευρά και αν το πιάσουμε, από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με δύο πολεμιστές – με τον Acacius του Pascal μάλιστα να είναι πρώην Ρωμαίος στρατηγός – καταλαβαίνουμε ότι ο Mescal μπαίνει ως μεγάλο αουτσάιντερ στη μάχη.

Πώς ο Pedro Pascal έγινε ο απόλυτος καρδιοκατακτητής;

Κάτι που στην περίπτωση του Maximus vs Commodus δεν ίσχυε ποτέ για τον πρώτο, ακόμα και αν φρόντισαν να τον πληγώσουν πριν την τελική μονομαχία.

 

 

Και κάπως έτσι φουντώνει ακόμα παραπάνω η αγωνία μας για το duel Mescal-Pascal, αν και βάσει του story, ενδέχεται να μπει και ο Caracalla του Quinn στη μάχη, ως σύγχρονος Commodus.

O Russell Crowe πάντως ζηλεύει πολύ το Gladiator II

Αναμονή, λοιπόν, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, όταν το Gladiator 2 θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved