Έλον Μασκ: Πάμπλουτος, πολύτεκνος και μονίμως ερωτευμένος

Δύο γάμοι, 12 παιδιά και πολλές ερωτικές ιστορίες. 

Είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους που έχουν περάσει από τον πλανήτη. Ο Έλον Μασκ, ο οραματιστής, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, έχει γοητεύσει τον κόσμο όχι μόνο με τις πρωτοποριακές του καινοτομίες αλλά και με την ενδιαφέρουσα και συχνά ταραχώδη ερωτική του ζωή. Και εν προκειμένω υπάρχει ένα είδος ενδιαφέροντος για να δεις από την «κλειδαρότρυπα». Επίσης, έγινε πατέρας για δωδέκατη φορά.

Σε μια δήλωση στο Page Six, ο Μασκ επιβεβαίωσε τη γέννηση του παιδιού, αλλά διέψευσε τις φήμες ότι έγινε πατέρας του μωρού κρυφά: «Όσο για το «μυστικά πατέρας, αυτό είναι επίσης ψευδές. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας το γνώριζαν».

Συμβουλές και ατάκες από τον Elon Musk που -ίσως να μην- πρέπει να ακολουθήσεις

Έχει ενδιαφέρον να εμβαθύνεις στην πολυπλοκότητα ενός άνδρα που είναι τόσο παθιασμένος στις προσωπικές του σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές του προσπάθειες. Παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα Τζάστιν Γουίλσον και γνωρίστηκαν ενώ φοιτούσαν στο Queen's University στο Οντάριο του Καναδά. Το ειδύλλιό τους άνθισε σε γάμο το 2000 και μαζί αντιμετώπισαν τόσο χαρά όσο και στενοχώρια.

 

 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, τη Νεβάδα, το οποίο πέθανε τραγικά από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS) σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων. Παρά αυτή την αφάνταστη απώλεια, απέκτησαν άλλα πέντε παιδιά: δίδυμα και τρίδυμα, όλα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο γάμος τους, ωστόσο, αντιμετώπισε προκλήσεις. Η Τζάστιν Γουίλσον περιέγραψε τον Έλον ως έναν απαιτητικό σύντροφο που είχε υψηλές προσδοκίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Χώρισαν το 2008, ωστόσο, παρά τη λύση του γάμου τους, η Τζάστιν και ο Έλον εργάστηκαν για να αναθρέψουν φιλικά τα παιδιά τους.

Ο Elon Musk ξέρει πότε το ΑΙ θα ξεπεράσει τον άνθρωπο

Λίγο μετά το διαζύγιό του από την Τζάστιν, ο Έλον γνώρισε τη Βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ράιλι. Ο θυελλώδης έρωτάς τους οδήγησε σε γάμο το 2010, αλλά η σχέση τους δεν ήταν καθόλου ομαλή. Χώρισαν το 2012, μόνο για να ξαναπαντρευτούν το 2013. Η συμφιλίωση, ωστόσο, ήταν για μικρό διάστημα και οριστικοποίησαν το δεύτερο διαζύγιο τους το 2016. Η σχέση τους φαινόταν να αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης ιστορίας αγάπης γεμάτη πάθος, συγκρούσεις και καταλήγοντας σε αμοιβαίο σεβασμό Σε συνεντεύξεις, η Ταλούλα μίλησε καλά για τον Έλον, τονίζοντας την ισχυρή σχέση που είχαν και συνεχίζουν να έχουν ως φίλοι.

 


Επίσης, μία από τις πιο γνωστές του σχέσεις είναι με την Άμπερ Χερντ. Η σχέση τους έγινε δημόσια λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ. Το ειδύλλιο του ζευγαριού είχε μεγάλη δημοσιότητα, προσελκύοντας την προσοχή και τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Παρά το φαινομενικά λαμπερό ζευγάρι τους, χώρισαν οι δρόμοι τους το 2017, αναφέροντας τα πολυάσχολα προγράμματα και την απόσταση ως πρωταρχικούς παράγοντες. Τόσο ο Έλον όσο και η Άμπερ έχουν μιλήσει θετικά ο ένας για τον άλλο μετά τον χωρισμό, τονίζοντας την έντονη σχέση που μοιράζονταν κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου τους μαζί.

Όχι άλλο Άμπερ Χερντ

Ίσως η πιο αντισυμβατική σχέση του Έλον ήταν με την Καναδό μουσικό Grimes, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Κλερ Μπουσέ. Έκαναν το δημόσιο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο Met Gala του 2018. Το ζεύγος ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας και ενός καλλιτέχνη της avant-garde φαινόταν ασυνήθιστο αλλά παράξενα ταιριαστό. Η σχέση τους έχει χαρακτηριστεί από τη δική τους εκκεντρικότητα. Η δυναμική του ζευγαριού φαίνεται να είναι ένας αμοιβαίος θαυμασμός και υποστήριξη, η πλοήγηση στις πιέσεις της δημόσιας ζωής και των προσωπικών διαφορών.

Ερωτικός και «σχεσάκιας»

Το λες και και σχεσάκια είναι η αλήθεια, αφού πάντα έχει δίπλα του μία γυναίκα. Εξάλλου, οι ερωτικές σχέσεις του κάθε ανθρώπου δεν παύουν καθολικά να ισχύουν το ίδιο για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως από χρήματα και να είναι μία προέκταση της ίδιας της προσωπικότητας του εκάστοτε ανθρώπου. Τα love stories του Elon Musk αντικατοπτρίζουν και την πολυπλοκότητας της ίδιας του της ψυχοσύνθεσης. Απαιτητικές σίγουρα.

Οι σχέσεις του, που χαρακτηρίζονται από πάθος, ευφυία και μερικές φορές διχόνοια, αποκαλύπτουν μια πλευρά του που συχνά επισκιάζεται από τα επαγγελματικά του επιτεύγματα. Οι προσωπικές σχέσεις απαιτούν το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης και φροντίδας.

Στο τέλος, η ερωτική ζωή του Έλον Μασκ είναι απόδειξη του γεγονότος ότι ακόμη και τα πιο ασυνήθιστα άτομα αντιμετωπίζουν συνηθισμένες προκλήσεις στον έρωτα και τις σχέσεις. Η ιστορία του μας υπενθυμίζει ότι όσο ψηλά κι αν στοχεύουμε, οι προσωπικές μας συνδέσεις είναι αυτές που μας γειώνουν, προσφέροντας χαρά και μαθήματα στην πορεία.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved