Assosiated Press Τι είναι αυτό που κάνει τον Μπέκαμ έναν σύγχρονο gentleman

Κάποιοι από τους παραπάνω λόγους εξηγούν γιατί παραμένει ένας ωραίος τύπος.

Είναι ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και είναι παράλληλα και ένας από τους ωραιότερους άντρες. Τι είναι αυτό που κάνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ διαχρονικά έναν από τους πιο ελκυστικούς ανθρώπους στον κόσμο καθώς αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Έχοντας αγγίξει πλέον τα 50 του έτη είναι ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες Αγγλία, Ισπανία, ΗΠΑ και Γαλλία. Και μέχρι σήμερα είναι ένα σύμβολο ομορφιάς, στιλ και επιτυχίας. Και κάπου εδώ αναρωτιόμαστε, πώς γίνεται να παραμένει Ντέιβιντ Μπέκαμ διαχρονικά ωραίος;

Η πολυποίκιλτη ζωή του David Beckham γίνεται ντοκιμαντέρ

Ξεκινώντας από τα γνωστά

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα στα 17 του χρόνια, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την αγγλική ομάδα κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, το κύπελλο 2 φορές και το Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Μετά στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε 4 χρόνια κατέκτησε, το Ισπανικό πρωτάθλημα στην τελευταία του χρονιά, το 2007. Τον Ιούλιο του 2007, υπέγραψε στους Γκάλαξι. Καθώς ήταν παίκτης της αμερικανικής ομάδας, ξόδεψε δύο χρόνια στην Μίλαν, ως δανεικός. Έγινε ο πρώτος Βρετανός που έπαιξε 100 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην εθνική ομάδα, έκανε το ντεμπούτο του στις 1 Σεπτεμβρίου 1996, στην ηλικία των 21. Ήταν αρχηγός της εθνικής του για έξι χρόνια. Έκανε συνολικά 115 εμφανίσεις, εμφανιζόμενος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1998, 2002, 2006 και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2000 και 2004.

Παραμένει πετυχημένος και ωραίος

Πέρα από τη μεγάλη του επιτυχία στο ποδόσφαιρο που ακόμη και γνώστης να μην είσαι ή να τον αντιπαθείς είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει, χάραξε και τον δικό του δρόμο στο στιλ και παράλληλα παραμένει fashion icon σε κάτι, βέβαια, που βοήθησε και η εντυπωσιακή του εμφάνιση. Έχει δώσει άπειρα μαθήματα στιλ από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα.

Η σχέση του με τη Βικτόρια από τις Spice Girls ήταν το talk of the town και στην πορεία του εξελίχθηκε σε γάμο με τρία παιδιά. Είναι καλός πατέρας ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις καταστάσεις που συμβαίνουν σε αυτούς τους κύκλους. Αρκεί να σκεφτείςτο πρόσφατο παράδειγμα του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του που δεν θέλουν να κρατήσουν το επίθετό του. 

 

 

Η αψεγάδιαστη συλλογή αυτοκινήτων του David Beckham

Εξαιρετικός μάγειρας και παγκόσμιο brand

Ναι, αυτή η δεξιότητα που κάνει έναν άντρα ακόμη ωραιότερο είναι η δεξιότητά του στην κουζίνα, ναι το πόσο καλά μαγειρεύει. Και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανάμεσα στα άλλα είναι και εξαιρετικός μάγειρας με σύγχρονους όρους, βάλε στην εξίσωση τατουάζ και μαγειρική για έναν άντρα.

Ένα από τα θετικότερα στοιχεία του είναι ότι είναι φιλικός, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Δεν ζει σε θρόνο παρά την επιτυχία του και αυτό σίγουρα βοηθάει στο να μιλάμε για ένα παγκόσμιο brand, καθώς υνεργάζεται με όλα τα κορυφαία brands.

Ακόμη είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF. Οι προσπάθειές του σε διάφορους ανθρωπιστικούς σκοπούς έχουν ενισχύσει την εικόνα του ως συμπονετικού και υπεύθυνου δημόσιου προσώπου.

Ίσως τελικά όλα τα παραπάνω να εξηγούν τους λόγους που θεωρείται κορυφαίος.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved