Στη MY-KO-NOS σε περιμένει η Άννα

Η φυσικοθεραπεύτρια που γιατρεύει τις επιπτώσεις του clubbing.

Με τα χρόνια απόκτησα μία πολύ βασική αρχή στο θέμα «γυναικεία ομορφιά». Μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ώρες παρατήρησης έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως η τελειότητα είναι λιγότερο πωρωτική από την πραγματική ομορφιά που έχει και κάποιες μικρές ατέλειες.

Μιλώντας τώρα για την Annabelle Kon, όπως μας συστήνετε στο instagram, την super hot φυσικοθεραπεύτρια που εργάζεται στη Μύκονο, αυτές οι σκέψεις ήρθαν μετά.

 

A post shared by Annabelle Kon (@annabellekon) on

Γιατί με το που είδα το βίντεο, γούρλωσα μάτια, άρχισα να γυρνάω το κεφάλι μου γύρω γύρω για να ηρεμήσω και ούρλιαζα σα λύκος. Τι κορμί είναι αυτό ρε Αννούλα; Πόση δουλειά του έχεις ρίξει και λυγάει σαν χλωρό κλαράκι; Καμπύλες είναι αυτές ή ανοιχτές στροφές της εθνικής;

Μετά ηρέμησα, ήπια μια γουλιά από τον καφέ μου και συνέχισα να παρατηρώ. Η κοπέλα έχει μια εξωτική ομορφιά που δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα. Μελαχρινή λες και ήρθε από κάποιο τροπικό νησί με χείλια που παράγουν ηλεκτρισμό. Και κάποιες μικρές απειροελάχιστες ατέλειες στις αναλογίες του πρόσωπό της που την κάνουν ακόμα ακαταμάχητη. Δες και μόνος σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved