Instagram Η επιστροφή του Mavrin είναι το comeback που είχαν ανάγκη όλοι οι άνδρες

Τα κορίτσια του Mavrin θα τα ζήλευε και ο James Bond. Επιτέλους επιστρέφουν.

Κάποτε οι άνδρες ήθελαν να γίνουν σαν τον Hugh Hefner. Πλούσιος, πετυχημένος και όλες τις γυναίκες δίπλα του. Σήμερα, ο νέος Hugh Hefner, ακούει στο όνομα Mavrin. Ο Ουκρανός καλλιτέχνης που με μία κάμερα και ένα όραμα έχτισε τη δική του κληρονομιά. Οκ το Mavrin Magazine δεν είναι Playboy, αλλά την κληρονομιά του Playboy δε θα τη συναντήσεις σε κανένα ανδρικό μέσο και γενικότερα σε media που επεκτείνεται και σε άλλο κοινό. Το Playboy είναι μία κατηγορία μόνο του.

Αν, όμως, υπάρχει κάποιο brand που θέλει να συνεχίσει την κληρονομιά, αυτό δεν είναι άλλο από το δημιούργημα του Mavrin. Οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη ποζάρουν στον φακό του Marvin και όλοι μαζί ζουν το lifestyle που όλοι οι άνδρες έχουμε ονειρευτεί. Την ίδια στιγμή που εσύ διαβάζεις αυτό το άρθρο, πίνοντας τον δεύτερο freddo espresso στο γραφείο ή είσαι για brunch με την κοπέλα και βλέπεις λίγο ενοχικά τις φωτογραφίες του άρθρου, ο Mavrin ζει το όνειρο.

 

 

Θα τον δεις να ταξιδεύει στο Μπαλί, στο Λος Άντζελες, στη Μύκονο και να μοιράζεται μαζί μας τα πιο luxury και καυτά στιγμιότυπα. Φλεξάρει; Καλά κάνει. Αν μας ρωτάς εμείς θα είχαμε κλείσει τα social media και θα ζούσαμε τη στιγμή. Από την Viki Odintcova μέχρι την Natalie Lee, ο Ουκρανός παραγωγός περιεχομένου έχει προσφέρει στους άνδρες ένα οφθαλμόλουτρο που ποτέ δεν είχαμε ποτέ ονειρευτεί.

 

 

Από τότε που μπήκε στις ζωές μας, κάθε του post είναι βάλσαμο στην ταλαιπωρημένη ψυχούλα μας και αποτελεί κολλύριο για το κουρασμένο βλέμμα μας. Γιατί όλα αυτά; Διότι, ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα, αποφάσισε να επιστρέψει.

 

 

Μ’ ένα post στο Instagram, μας ενημέρωσε, για το relaunch του Mavrin Magazine. Μία επιστροφή που είχαμε ανάγκη και οφείλουμε να την στηρίξει όλος ο ανδρικός πληθυσμός.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved