Instagram elifkaraarslan_17 Οι Τούρκοι έβγαλαν οριστικά οφσάιντ την πιο hot επόπτριά τους

Η Ελίφ Καρααρσλάν δεν θα ασχοληθεί ξανά με τη διαιτησία εξαιτίας ενός «ροζ» βίντεό που κυκλοφόρησε χωρίς τη συγκατάθεσή της. Αδικία θα πούμε εμείς.

Και ενώ κάποια πρωταθλήματα παλεύουν για να… ομορφύνουν, υπάρχουν άλλα που κάνουν τα πάντα για να διώξουν την ομορφιά από τα γήπεδα. Η Ελίφ Καρααρλάν για παράδειγμα, μια 24χρονη επόπτης γραμμών ποδοσφαίρου ήταν σίγουρα ένας πολύ όμορφος λόγος για να πάει κανείς σε γήπεδο της Τουρκίας.

 

 

Παρόλα αυτά, ένα ροζ βίντεό της το οποίο κυκλοφόρησε με εκείνη και ένα 61χρονο παρατηρητή, θα τους απαγορέψει δια βίου την ενασχόλησή τους με το άθλημα. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διαιτησίας της Τουρκίας αποφάσισε την καρατόμηση αμφότερων μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, με τη νεαρή ρέφερι να δηλώνει πως «έχω μπροστά μου έναν μεγάλο δρόμο να διανύσω νομικά».

 

 

Η Καρααρσλάν έχει ασχοληθεί επίσης με το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και είναι ενεργή στα social media, έχοντας μεταξύ άλλων 377.000 ακολούθους στο Instagram. Και καθένας εξ αυτών των followers σίγουρα θα στενοχωρηθεί πολύ για αυτή την εξέλιξη, αλλά είναι βέβαιο ότι θα τη στηρίξει σε αυτόν τον δικαστικό αγώνα που θα ξεκινήσει.

Πάνω τους Ελίφ!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved