ΙΝΤΙΜΕ Τελικά ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κάνει παρέλαση!

Το «Δανεικός με Οψιόν Απόλυσης» δεν έπιασε στην περίπτωση του Ουρουγουανού κόουτς του Παναθηναϊκού. 

Το έχουμε πει, δεν είναι ποτέ ωραίο να στοιχηματίζεις στην αποτυχία του άλλου λες και κάνεις «σορτάρισμα» στο χρηματιστήριο, αλλά όταν μπαίνει Οκτώβριος στην Ελλάδα ενεργοποιείται αυτόματα ο αλγόριθμος της Super League για το ποιος προπονητής θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν είναι, μόνο, ο Ντιέγκο Αλόνσο το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Όταν γράφαμε το προηγούμενο κείμενό μας για το ποιοι προπονητές δεν θα προλάβουν τους εορτασμούς για το «ιστορικό ΟΧΙ», ακόμα στον Αστέρα Τρίπολης είχε μόλις απολυθεί ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά από ένα μήνα όμως ο Σέρβος προπονητής έκανε πανηγυρικό comeback και θα κάνει τελικά παρέλαση ως κόουτς του ΟΦΗ όμως, την ώρα που ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των Αρκάδων, Κλοντ Μακελελέ μάλλον αποκτήθηκε δανεικός με οψιόν απόλυσης.  

 

 

Πολλοί είναι οι κόουτς που έφυγαν από τη θέση τους, το πλέον πολυσυζητημένο όνομα όμως της πιάτσας, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο όχι μόνο παραμένει στη θέση του αλλά είναι βέβαιο ότι θα δει παρέλαση.

 

 

Ο λόγος; Μα γιατί ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες μετά την τεσσάρα από την Τσέλσι, αγωνίζεται την 27η Οκτωβρίου κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που πιθανότατα μπορεί να «παίζεται» το μέλλον του στην Αθήνα. Αν όμως αποφασίσει η διοίκηση -σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος- να προχωρήσει σε λύση συνεργασίας με τον Ουρουγουανό, αυτό θα γίνει σίγουρα την επόμενη μέρα, δηλαδή την 28η. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, λόγω Εθνικής Εορτής, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει από την 29η.

 

 

Εν ολίγοις, όσοι παίξατε στοίχημα ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα κάνει παρέλαση, έχετε πάει ήδη πανηγυρικό «κουβά».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved