Intime Βερολίνο, Αθήνα, Πυλαία, Παρίσι. Όταν η τύχη παίζει τα πιο όμορφα παιχνίδια

Μέσα σε 13 ημέρες ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αγωνιστεί στις πόλεις που σήκωσε τα 5 από τα 7 ευρωπαϊκά του.

Το Παρίσι θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στη συλλογική μνήμη των φίλων του Παναθηναϊκού. Είναι η πόλη όπου ξεκίνησε να γράφεται ιστορία. Η γαλλική πρωτεύουσα αποτέλεσε την «Πόλη του Φωτός» για τους 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης διότι είναι το σημείο εκκίνησης για το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός του Ντομινίκ και του Βράνκοβιτς κατέκτησε το «Παλέ ντε Μπερσί», όπως ακριβώς οι Βίκινγκς άλωσαν το Παρίσι με ηγέτη τον Ράγκναρ. Κάθε ευρωπαϊκό έχει τη γλύκα του αλλά το πρώτο δύσκολα το ξεχνάς. Είναι σαν τον πρώτο έρωτα. 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, λοιπόν, επιστρέφει στον τόπο που έγραψε την πρώτη σελίδα στο χρυσό βιβλίο της ιστορίας του. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θ’ αντιμετωπίσουν την «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Παρί, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στόχος φυσικά να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί που υπάρχει σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

parisi6

Ωστόσο, κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά το πρόγραμμα, διαπιστώνεις κάτι που στην σκέψη του, ένα μειδίαμα ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου. Ο Παναθηναϊκός AKTOR, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αγωνίστηκε στο Βερολίνο. Έπειτα στην Αθήνα, στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ταξίδεψε στην Πυλαία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και απόψε βρίσκεται στο Παρίσι. Βερολίνο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, εσύ μου έχεις χαρίσει… συγγνώμη ξέφυγα.

Ο Παντοκράτορας μπήκε στο νέο καταπράσινο Παλάτι του

Το σερί έσπασε στην Καρδίτσα, όπου το «τριφύλλι» αγωνίστηκε ενδιάμεσα από τους αγώνες με Άλμπα και Μπάγερν, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1. Δεν φταίει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Αν είχε γίνει ένα final 4 στην Καρδίτσα, το πιθανότερο είναι να το είχε σηκώσει κι εκεί. Τι μας έμεινε; Μπολόνια και Βαρκελώνη όπου σύμφωνα με το καλεντάρι της Ευρωλίγκας θα τις επισκεφτεί στις 15 Νοεμβρίου και 15 Ιανουαρίου αντίστοιχα. 

 

 

Επόμενη πρόκληση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν είναι να σηκώσει την Ευρωλίγκα στις πόλεις που δεν έχει κατακτήσει ακόμη ο Παναθηναϊκός AKTOR. Θα είναι το Βελιγράδι; Θα είναι το Άμπου Ντάμπι; Θα είναι το Λαύριο; Όπου κι αν γίνει, οι «πράσινοι» είναι το πρώτο φαβορί για το 8ο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved