O μοναδικός που «αντιστάθηκε» κόντρα στη Λιόν ήταν ο Γιώργος Θαναηλάκης

Έχουμε κάτι να θυμόμαστε από την αναμέτρηση στη Γαλλία και αυτό είναι η μετάδοση του αγώνα από τον εκφραστικό Έλληνα speaker.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Γιώργος Θαναηλάκης δεν είναι ένας απλός sportscaster που περιορίζεται μονάχα στο αθλητικό κομμάτι, αλλά είναι για ανώτερα πράγματα. Αν δεν ήταν έτσι, σίγουρα δεν θα γινόταν παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι Deal του Alpha, ενώ για όσους δεν είναι σίγουροι για το πόσο κατέχει τον χαβαλέ, δεν έχουν παρά να ακούσουν την ραδιοφωνική εκπομπή ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΝ… ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ στους 94.6 παρέα με τον κουμπάρο του, Μηνά Τσαμόπουλο.

Να γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά

 

Όταν ωστόσο δεν κάνει χαβαλέ, δίνει «παράσταση μετάδοσης» στις ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού. Και η χτεσινή ήταν μία από αυτές.

Οι γκέλες των μεγάλων κάνουν πάντα καλό στη Super League

Ο μοναδικός διασωθέντας στη Λιόν

Η πρεμιέρα του πρωταθλητή του Europa Conference League, Ολυμπιακού στο φετινό Europa League δεν ήταν αυτή που περίμενε ο «ερυθρόλευκος» κόσμος, αν και είχε κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες να φύγει με βαθμό από το Ολυμπιακό Πάρκο της Λιόν (Parc Olympique Lyonnais).

 

4393122 1

 

Ο Γιώργος Θαναηλάκης, ωστόσο, παθιασμένος όπως πάντα, ώρες-ώρες ένιωθες ότι «παίζει» μόνος του απέναντι στις γαλλικές επιθέσεις των Τσέρκι, Λακαζέτ και Ταλιαφίκο, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι αν μπορούσε να εμψυχώσει την ελληνική ομάδα εν ώρα μετάδοσης θα το έκανε με μεγάλη του χαρά. Η λέξη «απίστευτο» -εννοείται- είχε και πάλι τον πρώτο λόγο σε κάθε ευκαιρία του Ολυμπιακού, αλλά αυτή την κραυγή αγωνίας του, αυτόν τον πόνο καρδιάς όταν πλησίαζε η υποψία ευκαιρίας, μας έκανε να νιώθουμε τον πόνο του. 

Όπως και αυτό το «Ωχ» όταν είδε τον διαιτητή να κάνει το σινιάλο του VAR στο αυτογκόλ που σημείωσε ο Τσαλέτα-Τσαρ για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων». Αξίζει να τον ακούσετε.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved