Assosiated Press Εμείς δεν ξεχνάμε ότι ο Λόβρεν είναι «ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου»

Ξεχνιέται αυτή η ατάκα του; Δύσκολο. Όπως και οι γκάφες του. 

Σαφώς και ο Ντέγιαν Λόβρεν, το μεταγραφικό «buzzer beater» του ΠΑΟΚ δεν είναι ένα όνομα άγνωστο, καθώς τόσα χρόνια στην άμυνα της Λίβερπουλ έκανε τους πάντες να τον μάθουν. Από την καλή και από την ανάποδη. 

 

 

Καίριες επεμβάσεις από την μία και δύναμη στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και αμέτρητες γκάφες που τον έκαναν «κυρίαρχο» στα blooper videos. Παραμένει από τους τυχερούς αμυντικούς της Πρέμιερ Λιγκ που επειδή υπήρχε ο Harry Maguire, δεν θα ήταν ποτέ ο χειρότερος όσο και αν προσπαθούσε.

 

AP18196588107760

 

Το highlight της καριέρας του όμως είναι άλλο

Θα θέλαμε πολύ αυτό να ήταν η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα ο 35χρονος σέντερ μπακ πρέπει να αποδείξει στον Λουτσέσκου ότι μπορεί να «φάει» τη θέση του Κετζιόρα ή να αποτελέσει ένα άξιο αντικαταστάτη του Κουλιεράκη ο οποίος την έκανε για Γερμανία.

Μέχρι να μας αποδείξει ότι έχει βελτιωθεί στην κατηγορία «γκάφα» εμείς θα θυμόμαστε την επική ατάκα του μετά τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2018 απέναντι στην Αγγλία. Τότε που η Κροατία προκρίθηκε στον τελικό απέναντι στους Γάλλους, αλλά παραδόξως ο γκολκίπερ Σούμπασιτς του έκλεψε τη δόξα του μοιραίου.

Ένας συντάκτης πάντως είχε υποστηρίξει ότι ένας τενεκές με φέτα στην άμυνα είναι πιο χρήσιμος από τον Λόβρεν.

«Ο κόσμος λέει πως είχα μία δύσκολη σεζόν, αλλά δεν συμφωνώ. Έφτασα με τη Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Champions League και τώρα με την εθνική ομάδα της χώρας μου στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης, ο κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει ότι είμαι ένας απ' τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και να σταματήσει να μιλάει χωρίς λόγο», είχε δηλώσει, κάνοντας τότε όλο τον κόσμο να ρίξει λίγο γέλιο.

Ελπίζουμε με την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά, να μας αποστομώσει, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σου βγει το όνομα. Γιατί μαζί με την μοναδική του αυτή δήλωση πήγαιναν «πακέτο» και οι… καλύτερες στιγμές του παίκτη.  If you know what I mean.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved