ΙΝΤΙΜΕ Τι μεταγραφικός «χαμός» είναι αυτός τις τελευταίες ώρες

Κλασικά στο «παρά πέντε» γίνονται τα καλά. Ακόμα και στη Super League.

Ποιος να το περίμενε ότι το «μπαμ» με Ουίλιαν θα ήταν απλώς ένα ζέσταμα για αυτό που θα βλέπαμε τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό παρασκήνιο της Super League. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου να προσπαθούν την ύστατη ώρα να πραγματοποιήσουν κάποια μεταγραφή στην εκπνοή για τη δήλωση της Ευρωπαϊκής τους λίστας, αλλά φαίνεται πως στον ίδιο «χορό» έχουν μπει και οι ελληνικές ομάδες.

«To hook από τον Λάζο»: Οι ατάκες που συζητάμε ακόμα και σήμερα

Απόδειξη; Η απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έρχεται με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (11,5 εκατ. ευρώ) από την Μαρσέιγ, σε μια μεταγραφή που όσο να είναι προκάλεσε αίσθηση. Θα είναι όμως η τελευταία για τον Παναθηναϊκό;

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από τα ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει τα δίχτυα τους για τον Αργεντινό της Ίντερ, Κορέα, και είναι πολύ κοντά στο να κάμψουν τους προβληματισμούς του για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα γκολ γεμάτο δάκρυα και κρυμμένο συναίσθημα

 

Όλα αυτά και ενώ τρέχουν οι υποθέσεις των Αντονί Μαρσιάλ και Φοφανά για την ΑΕΚ, ενώ στον Ολυμπιακό λένε ότι δεν πάνε για Ζίγιες αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Σέρχιο Ολιβέιρα θα αποτελέσει την τελευταία του μεταγραφή για φέτος.

Η μάχη των μεταγραφικών εντυπώσεων έχει κορυφωθεί για τα καλά τις τελευταίες ώρες και κανείς δεν ξέρει σε ποιον θα κάτσει η μπίλια. Θυμίζουμε πως η διορία για τις μεταγραφές στη Super League είναι στις 11 Σεπτεμβρίου.

 

 

Λέτε ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη μέχρι απόψε, μετά το ναυάγιο με τον Χατζηδιάκο;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved