ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Στη μάχη του μεταγραφικού «μπαμ» ποιος θα βγει νικητής;

Ο Ουίλιαν ανακοινώθηκε, ο Ζίγιες που «ψήνεται», ο Μαρσιάλ που «ετοιμάζεται». Η μάχη των εντυπώσεων έχει ερυθρο-κίτρινο χρώμα.

Παίζεται μεγάλη μπάλα τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι, ειδικά μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Ο 36χρονος μεν, αλλά πάντα «καυτός» Ουίλιαν σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε μια εξέλιξη όπως η σημερινή.

 

 

Σύμφωνα με όσα διαδίδονται στα αθλητικά μέσα της χώρας, ο Ζίγιες, το άλλοτε wonderkid του Άγιαξ και της Τσέλσι,  έχει διαγράψει εντελώς την ομάδα του, Γαλατασαράι από τα social media και οι κύκλοι κάνουν λόγο ότι οι συζητήσεις του με τους Πειραιώτες είναι αρκετά προχωρημένες.

 

 

Την ίδια ώρα όμως που Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει ένα δεύτερο μεταγραφικό «μπαμ», το κενό της επίθεσης της ΑΕΚ πάει να καλυφθεί με ένα άκρως ηχηρό όνομα. Ο Αντονί Μαρσιάλ στα 28 του χρόνια δεν βρίσκει χώρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ψάχνει το restart στην καριέρα του. Ο Γάλλος φαίνεται διστακτικός στο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

 

Το «παιχνίδι» των εντυπώσεων

Σαφώς και δεν πρόκειται για δυο μεταγραφές που αν γίνουν θα ανεβάσουν και άλλο το πρεστίζ του πρωταθλήματος της Super League, αλλά για παίκτες που υπό νορμάλ πλαίσια δεν θα βλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Ουίλιαν ήταν σαφώς και το μεγάλο όνομα που ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, αλλά αν γίνει το ίδιο και με Μαρσιάλ και Ζίγιες, σαφώς θα έχουμε να κάνουμε για δυο μεταγραφές που θα μιλάμε καιρό.

 

 

Και όλα αυτά ενώ τρέχει και η υπόθεση Φοφανά με ΑΕΚ από την Τσέλσι. Για να δούμε ποιος θα γίνει «βασιλιάς» των φετινών μεταγραφών.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved