Ο Ντάρβιν Νούνιες έκανε αυτό που θα έκανε κάθε πατέρας στη θέση του

Έριξε μπουνιές σε οπαδούς της Κολομβίας για να προστατεύσει τον γιο του. 

Μπορεί εμείς στην Ευρώπη να έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στο Euro 2024 και να ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Βρίσκονται στην ίδια ακριβώς φάση και μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Copa America, εκεί όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κολομβία. Αλλά για να φτάσει η Εθνική Κολομβίας να διεκδικεί την κούπα, θα έπρεπε πρώτα να περάσει από το εμπόδιο της Ουρουγουάης. Αυτό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά τα βίντεο που έγιναν viral στο διαδίκτυο έχουν να κάνουν με το άσχημο πρόσωπο του οπαδισμού. 

Στις εξέδρες των επισήμων οι Κολομβιανοί οπαδοί επιτέθηκαν στις οικογένειες των παικτών της Ουρουγουάης, με τις εικόνες να προκαλούν ντροπή. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι μεθυσμένοι οπαδοί άρχισαν να ρίχνουν μπουκάλια και να καταβρέχουν τους Ουρουγουανούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ανάμεσά τους και ο μικρός γιος του Ντάρβιν Νούνιες. Όταν ο αθλητής της Λίβερπουλ είδε τι συμβαίνει στις εξέδρες, δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτα. 

 

 

Σκαρφάλωσε στα επίσημα και άρχισε να ρίχνει μπουνιές σε όποιον βρέθηκε μπροστά του. Οι εικόνες από την κάμερα του αγώνα είναι συγκλονιστικές. Ο Ντάρβιν Νούνιες να προσπαθεί να ηρεμήσει τον μικρό τρομαγμένο γιο του, έχοντάς τον αγκαλιά. Αλήθεια ποιος μπορεί να αδικήσει έναν πατέρα που είδε το παιδί του να κινδυνεύει από τραμπούκους που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό; Υπάρχει πατέρας που να μην αισθάνεται συγκλονισμένος από τις εικόνες; Δεν υπάρχει άλλη απάντηση. Η αλήθεια είναι πως όλοι θα μπαίνουμε στη μάχη και ίσως να αντιδρούσαμε χειρότερα. 

Διάβασε επίσης: Στα τοπικά πέφτει χειρότερο ξύλο και από UFC

 

 

 

Το αφήγημα του επαγγελματισμού δεν υφίσταται σε αυτήν την περίπτωση. Ο Ντάρβιν Νούνιες έκανε αυτό που θα έκανε κάθε πατέρας στη θέση του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved