HELL Boxing Kings

Ταλαντούχοι Έλληνες μεταξύ των φιναλίστ των ημιτελικών που ανακοίνωσε το μεγαλεπήβολο project.

Δέκα εθνικότητες, πάνω από δεκατρείς χιλιάδες συμμετοχές, τέσσερις κατηγορίες βάρους, ο μοναδικός πρεσβευτής Roy Jones Jr. και ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτό είναι το εντυπωσιακό HELL Boxing Kings, ένα μοναδικό project πυγμαχίας, στο οποίο εκτός από την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία συμμετέχει και η Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε κάθε μια από τις δέκα συμμετέχουσες χώρες, οι καλύτεροι πυγμάχοι συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Miskolc της Ουγγαρίας.

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκαν 85 αγώνες, με περισσότερα από 20 σκληρά knock outs (μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Instagram του HELL Boxing  Kings), τα οποία μας χάρισαν έντονες  και συναρπαστικές στιγμές! Μόνο οκτώ πυγμάχοι ανά κατηγορία βάρους κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και να παραμείνουν στον αγώνα προς τη διεκδίκηση των δελεαστικών επάθλων. Δύο νίκες σε τρεις ημέρες ήταν ο στόχος για να εξασφαλισθεί η πρόκριση στο επόμενο στάδιο.

Τα ελληνικά χρώματα θα δώσουν και αυτά το στίγμα τους στον διαγωνισμό, καθώς τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν ο Θεοχάρης Τσαουσίδης, ο Νικόλαος Ευάγγελος (στην κατηγορία 75 κιλών) και ο βαρέων βαρών Στέλιος Ρούλιας (στην κατηγορία 91 κιλών). Η Ουγγαρία ήταν εκείνη που κατέκτησε τις περισσότερες θέσεις και  θα εκπροσωπηθεί εννέα φορές στα προημιτελικά, ούσα η μόνη χώρα που διαθέτει πυγμάχους σε όλες τις κατηγορίες.

Πέντε εισιτήρια για τον επόμενο γύρο εξασφάλισε η Ρουμανία, τέσσερα η Σλοβακία και το Αζερμπαϊτζάν, και από δύο η Σερβία, η Βουλγαρία και η Τσεχία. Από την Κροατία κατάφερε να περάσει μόνο ο Fran Hodak (στην κατηγορία 91 κιλών), ενώ η Βοσνία-Ερζεγοβίνη δεν κατάφερε να περάσει στην οκτάδα.

Η Ουγγαρία θα συνεχίσει με τέσσερις εκπροσώπους στην κατηγορία κάτω των 60 κιλών, πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα διαθέτει ποσοστό επιτυχίας 100% στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού στην εν λόγω κατηγορία

Το HELL Boxing Kings θα συνεχιστεί με μια εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς. Το επερχόμενο τουρνουά θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον λόγω των αγώνων μεταξύ των celebrities, οι οποίοι καλούνται  να δοκιμάσουν τα όριά τους στο ring. Ο διαγωνισμός με πρεσβευτή τον θρυλικό παγκόσμιο πρωταθλητή Roy Jones Jr, θα κηρύξει τέσσερις μοναδικούς νικητές. Καθένας από αυτούς θα λάβει το  χρηματικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων, θα στεφθεί νικητής του Boxing Champions League και θα έχει την ευκαιρία να λάβει την υποστήριξη ενός ισχυρού χορηγού, όπως είναι η HELL.

ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 60 ΚΙΛΑ

Tibor Katona (SVK)

Gergely Száraz (HUN)

Róbert Csiki (HUN)

Tayfur Aliyev (AZE)

Kovács Kruzitó (HUN)

Levente Oláh (HUN)

Veljko Gligoric (SRB)

Daniel Asenov (BUL)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 67 ΚΙΛΑ

Luboš Šorm (CZE)

Petr Novák (CZE)

Rafael Buza (HUN)

Samuel Roman (ROU)

Seyidagha Naghiyev (AZE)

Marian Onuta (ROU)

Bozhidar Dzhurov (BUL)

Juraj Bóna (SVK)

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 75 ΚΙΛΑ

Θεοχάρης Τσαουσίδης (GRE)

Bogdan Juratoni (ROU)

Kamran Shakhsuvarly (AZE)

Νικόλαος Ευάγγελος (GRE)

Rasim Chobanli (AZE)

Alexandru Macingo (ROU)

Levente Gémes (HUN)

Soma Mester (HUN)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 91 ΚΙΛΩΝ

Fran Hodak (CRO)

Lukáš Labaško (SVK)

Levente Kiss (HUN)

Peter Weiss (SVK)

István Bernáth (HUN)

Στέλιος Ρούλιας (GRE)

Vladan Babič (SRB)

Emanuel Mican (ROU)

-



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved