Assosiated Press O Bronny James «καταδικάστηκε» από τον ίδιο του τον πατέρα

Έγινε αυτό που ήθελε να γίνει ο LeBron. Το ήθελε όμως και ο γιος;

Η κατάρα των παικτών που έχουν γονείς-θρύλους συνεχίζεται με τον Bronny James, αυτή η «χλέπα» της μοίρας που ακόμα και αν δεν το ήθελαν οι ίδιοι, το legacy του πατέρα ή της μητέρας τους θα έρχεται πάντα σε σύγκριση με όσα κάνουν. Και θα τους καταδικάζουν σε κάθε τους βήμα, εκτός και αν καταφέρουν να τους ξεπεράσουν. Πόσοι το έχουν καταφέρει όμως αυτό μέχρι σήμερα; Ίσως μόνο ο Πάολο Μαλντίνι με τον πατέρα του Τσέζαρε.  

Οι περισσότεροι θα ισχυριστούν πως «λόγω του πατέρα του -LeBron James- ο Bronny θα βρίσκει πάντα δουλειά» ή ότι «δεν θα ήταν ποτέ στο ΝΒΑ αν δεν είχε τον πατέρα του». Ίσως και να ισχύουν και τα δύο, ωστόσο, αυτή η τρέλα του LeBron να κάνει γράψει μια ξεχωριστή -η αλήθεια είναι – σελίδα στην ιστορία του ΝΒΑ, χρησιμοποιώντας τον ίδιο του τον γιο, ενδεχομένως να τον καταδικάζει παραπάνω από όσο θα το έκανε μια απλή σύγκριση μαζί του.

Ο LeBron James σε θέλει περιποιημένο και όμορφο

Εδώ και λίγες ώρες, οι Los Angeles Lakers διάλεξαν τον Bronny James στο νο.55 του ντραφτ κάνοντας τον LeBron James τον πιο χαρούμενο πατέρα, καθώς θα έχει την ευτυχία να παίξει μαζί με τον γιο του στην ίδια ομάδα. Όπως γίνεται σαφές, οι Lakers δεν θα είχαν ποτέ στα πλάνα τους τον Bronny, αλλά από τη στιγμή που έπρεπε να πείσουν τον ηγέτη τους να ανανεώσει μαζί τους, απλώς ικανοποίησαν την βαθιά του αυτή επιθυμία.

 

 

Ποια ιστορία θα γραφτεί για τον Bronny;

Σαφώς και ο LeBron είναι ένας legend του αθλήματος, κάτι που ακόμα και οι haters του αναγνωρίζουν, ωστόσο, αυτό που έκανε βάζοντας στην εξίσωση τον γιο του, ήταν απλώς να τον καταδικάσει πολύ παραπάνω από ότι θα συνέβαινε ούτως ή άλλως.

Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, ο Bronny James δεν είναι LeBron, ενδεχομένως είναι από τους παίκτες εκείνους που προσπαθούν να βρουν θέση σε ομάδα του ΝΒΑ και παίζουν μια ζωή στην G-League και κάποια στιγμή ενδεχομένως να τον δούμε στην Κίνα ή και σε κάποια μεσαία ομάδα της Α1 Basket League.

Άσε το παιδί να γράψει τη δική του ιστορία στο άθλημα ρε LeBron. Θα ακούει που θα ακούει πάντα το «γιος του LeBron» σε ό,τι και αν κάνει, μην του το κάνεις πιο δύσκολο.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved