Getty Οι διεθνείς από τις Μπαχάμες έφυγαν από τις παραλίες και τρομάζουν στο παρκέ

Έχουμε καταλάβει τι ρόστερ έχει η Εθνική ομάδα των Μπαχαμών που ονειρεύεται να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Θα μπορούσε να είναι το remake της ταινίας “Πάμε Χιόνι” που βασίστηκε στην αληθινή ιστορία της συμμετοχής μιας ομάδας από την Τζαμάικα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα στο άθλημα του έλκηθρου στον πάγο. Οι Μπαχάμες, ωστόσο, έχουν ανεβάσει αρκετά ψηλότερα τον πήχη. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της και αποτελεί έναν εξαιρετικό λόγο ώστε να στηθείς αυτές τις ημέρες μπροστά στην οθόνη και να παρακολουθήσεις το τουρνουά Ακρόπολις που διεξάγεται στο ΣΕΦ. 

Ίσως να φταίει η αίγλη του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος πριν σχεδόν έναν χρόνο βρέθηκε για διακοπές στις Μπαχάμες, είδε μία παρέα να παίζει μπασκετάκι και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τους γλεντήσει αγωνιστικά και έπειτα να αποδοθεί σ’ ένα ασταμάτητο trash talking. 

Τι συνέβη λίγες ημέρες αργότερα; Η Εθνική ομάδα των Μπαχαμών έγραψε ιστορία, κέρδισε το προ προ Ολυμπιακό τουρνουά της Αργεντινής, σοκάροντας την οικοδέσποινα ομάδα. Οι Φακούντο Καμπάτσο, Κάρλος Ντελφίνο και Γκάμπριελ Ντεκ έφυγαν με σκυφτό κεφάλι καθώς υποχρεώθηκαν σε ήττα από τις Μπαχάμες που ονειρεύονται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Δύσκολο; Ναι από τη στιγμή που θα πρέπει να περάσουν πάνω από την Εθνική Ισπανίας στο προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια. Ανέφικτο; Όχι σύμφωνα με την ποιότητα που θα συναντήσεις στο ρόστερ τους. 

 

 

Ρίχνοντας μία ματιά στην αρχική προεπιλογή για το προολυμπιακό τουρνουά θα βρεις τα ονόματα 5 παικτών που αγωνίζονται στο NBA: ΝτιΆντρε Έιτον των Φοίνιξ Σανς, Μπάντι Χιλντ των Σίξερς, Κάι Τζόουνς των Κλίπερς, Έρικ Γκόρντον των Σανς και Αϊζάια Μόμπλεϊ των Καβαλίερς συνθέτουν μία 5άδα παικτών που δεν μπορείς να τους αγνοήσεις. Αν μπορούσαν να προσθέσουν στο ρόστερ και τον Κλέι Τόμπσον, τότε θα μιλούσαμε για μία ομάδα που έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται. Προπονητής τους είναι ο βοηθός προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Κρις ΝτεΜάρκο και στο τουρνουά Ακρόπολις θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από την ομάδα που δύσκολα δε συμπαθεί κάποιος. 

Οι ελληνικές «Μπαχάμες» βρίσκονται πιο κοντά από όσο περίμενες

Τώρα αν μας ρωτάτε αν θα τους δούμε στο Παρίσι; Αυτό θα το μάθουμε σύντομα. Ωστόσο εκτός από την οικοδέσποινα Ισπανία, οι Φινλανδία, Πολωνία, Λίβανο και Ανγκόλα, δεν μπορείς να πεις ότι τρομάζουν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved