Assosiated Press Ο Αρντά Γκιουλέρ συστήθηκε με γκολάρα και το διαδίκτυο τον αποθεώνει

Και ρεκόρ και ασύληπτο γκολ στο ντεμπούτο του σε Euro. Τι άλλο να ζητήσει;

Τι γκολάρα ήταν αυτή που είδαν τα μάτια μας. Ο 19χρονος παικταράς της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ μας θύμισε λίγο πώς παίζεται το... σύγχρονο μπάσκετ στο οποίο αν δεν σουτάρεις από μακριά δύσκολα επιβιώνεις.  Βλέποντας την κλειστή άμυνα των Γεωργιανών να αποκλείει όλους τους διαδρόμους και το σκορ στο 1-1, σαν άλλος Στεφ Κάρι σούταρε «τρίποντο» μαρκαρισμένος, μόνο που στα ποδοσφαιρικά δεδομένα, αυτό το σουτ ήταν μια ασύλληπτη γκολάρα εκεί που κανένας γκολκίπερ δεν θα μπορούσε να το πιάσει.

Ένα τόσο ηχηρό 2-1 δεν ομορφαίνει απλά ένα ματς, αλλά δίνει νίκες. Δείτε εδώ ομορφιά:

 

 

Όλη τη σεζόν ήταν στο περιθώριο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει με την περίπτωσή του, κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησής του την επόμενη σεζόν με δανεισμό, ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν τον έβαλε βασικό και ο γεννημένος το 2005 παικταράς της Τουρκίας του έδειξε ότι όχι μόνο αντέχει το υψηλό επίπεδο, αλλά έχει από τώρα την ωριμότητα να ξεχωρίσει.

Κέρδισε και Τσάμπιονς Λιγκ ο παικταράς, αν και δεν πολυέπαιξε.

Εκείνο το ματς Βιγιαρεάλ-Ρεάλ δύσκολα θα το ξεχάσει κανείς.

 

 

Η Τουρκία μπορεί να κέρδισε με 3-1 αλλά η Γεωργία κέρδισε το χειροκρότημα με τη ψυχωμένη εμφάνισή της (λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις αλλά ο Ακαϊντίν έδιωξε πάνω στη γραμμή) ωστόσο το μεγάλο highlight της βραδιάς, δηλαδή το γκολ του Γκιουλέρ έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί. Και δίκαια.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως είχαμε ξανά επεισόδια και αναρωτιόμαστε πού θα φτάσει η κατάσταση.

Αν ξεκινάει με τέτοιο γκολ του Euro 2024, ποιος ξέρει πού μπορεί να φτάσει, ενώ με το συγκεκριμένο τέρμα έγινε ο νεαρότερος παίκτης που σκοράρει στο ντεμπούτο του σε Euro, ξεπερνώντας ρεκόρ που κρατούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2004, όταν και βρήκε δίχτυα στην ήττα από την Εθνική μας.

 

 

Θαυμασμός για τον νεαρό άσο, κάτι που αποτυπώνεται από τα μηνύματα λατρείας για το γκολ του στο Χ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved