Οι τέσσερις απαράβατοι κανόνες του Λουτσιάνο Σπαλέτι

Σπουδαίες ποδοσφαιρικές ιδέες, αλλά αυστηρός στην λεπτομέρεια ο διάδοχος του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η κάτοχος του τροπαίου επέστρεψε και επίσημα για να υπερασπιστεί το στέμμα της, κάτι που απέδειξε στο παιχνίδι κόντρα στην Αλβανία στην πρεμιέρα της στο Euro 2024 αλλά η ήττα απο την Ισπανία προσγείωσε τους πάντες. Γενικώς δύσκολο το εγχείρημα για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι που θέλει να παρατάξει μια δυνατή «Σκουάντρα Ατζούρα», διώχνοντας τα σύννεφα που μαζεύτηκαν μετά την μη συμμετοχή της στο πρόσφατο Μουντιάλ.

 

 

Μαζί με την νέα, φρέσκια ομάδα των Ιταλών, ο Σπαλέτι ξέρει ότι για να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη, πρέπει προφυλάξει τους παίκτες του από κακοτοπιές. Και τέτοιες κακοτοπιές μπορούν να συμβούν ακόμα και με την ενασχόλησή τους με τα κινητά, ακόμα και από μηνύματα που λαμβάνουν στα social media.

Εθνική Ιταλίας: Κωδικός «Σκουάντρα Ατζούρα»

Για αυτό λοιπόν έχει 4 ρητές εντολές

Σύμφωνα με το EuroFoot, ο Σπαλέτι απαγορεύει στους παίκτες του:

Να αγγίξουν PlayStation, να φοράνε ακουστικά ή να απασχολούνται με κινητά την ώρα που βρίσκονται στο τραπέζι του μασάζ, κυρίως όμως απαγορεύεται να παίζουν παιχνίδια μετά τα μεσάνυχτα.  Βέβαια ο ίδιος το διέψευσε, τονίζοντας ότι χρειάζεται μια ισορροπημένη προσέγγιση στο gaming για τους ποδοσφαιριστές και όχι απόλυτη απαγόρευση. 

Επειδή δεν τον έχουμε κόψει για «εύκολο» τύπο, είναι βέβαιο πως άμα δει κανέναν παίκτη του αγκαλιά με το controller μετά τα μεσάνυχτα, θεωρούμε δεδομένο ότι θα τον στείλει πακέτρο στο πρώτο αεροπλάνο για Ιταλία.

«Δεν θα περάσουν καν το πρώτο γκρουπ» σχολιάζουν ορισμένοι βλέποντας τους συγκεκριμένους εσωτερικούς κανονισμούς. Λέτε να επηρεάσουν θετικά την Σκουάντρα Ατζούρα οι περιορισμοί του Σπαλέτι μετά και το στραπάτσο με τους Ισπανούς ή απλώς θα καταφέρει να εκνευρίσει περισσότερο τους παίκτες του; Θα φανεί στο μεγάλο crash test κόντρα στους Κροάτες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved