associated press Η τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το Euro 2024 θα είναι το τελευταίο στην καριέρα του Πορτογάλου superstar και έχει προκληθεί παροξυσμός για το “αντίο” του.

Μεταξύ μας δεν έχει σημασία αν τον αγαπάς ή τον μισείς. Εξάλλου και ο ίδιος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την άποψη της πλειοψηφίας. “Όλοι έχουν κάτι να πουν”, όπως σοφά έχει ερμηνεύσει ο Νίνο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας μύθος της στρογγυλής θεάς. Έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, και σκοπεύει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2016, όπου με την Εθνική Πορτογαλίας κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Τότε κέρδισαν τη Γαλλία μέσα στο σπίτι της και έγραψαν ιστορία. Κάποια ειρωνεία της τύχης όταν έχουν γνωρίσει την ίδια πίκρα οι Πορτογάλοι από τη δική μας Εθνική στο έπος του 2004. Αυτά τα δάκρυα του CR7 για τον χαμένο τελικό, κάτι μας λέει πως θα χυθούν ξανά στο μάγουλό του ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και μαζί του θα δακρύσουν και θα συγκινηθούν όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου. 

Ο Πορτογάλος superstar δύσκολα θα ξαναβρεθεί σε Euro. Τα χρόνια έχουν περάσει, είναι πλέον 39 ετών και ενδεχομένως να μην τον δούμε ούτε σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Λέτε να κάνει την ανατροπή στα 41; Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του για το πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο, κρατάμε μία επιφύλαξη. Όπως γράψαμε και παραπάνω είναι το μοναδικό τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει. «Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο… οπότε πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, νιώθεις περήφανος... είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα - πρόβα τζενεράλε της Πορτογαλίας κόντρα στην Ιρλανδία.

Εκεί σκόραρε δύο τέρματα (τι πιο σύνηθες;) για το τελικό 3-0 και πρόσθεσε τους στόχους της Εθνικής: Είναι καλό να μένουμε προσγειωμένοι, αλλά με το μυαλό μας στον ουρανό, ονειρευόμαστε το EURO. Ονειρευόμαστε και είμαστε έτοιμοι», είπε σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP μετά τον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία. Έχουμε το ταλέντο, αλλά όπως λέω συχνά, το ταλέντο πρέπει να δουλέψει, τίποτα δεν σου δίνεται. Και η ομάδα είναι έτοιμη να δουλέψει».

Παροξυσμός στη Γερμανία για την πάρτη του

 

 

Ένα μαγικό χαρτάκι όχι για το Euro αλλά για την ανοιχτή προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, επιζητούν οι Γερμανοί. Η προγραμματισμένη προπόνηση θα διεξαχθεί στο Γκέτερσλοχ όπου θα καταλύσει η πορτογαλική ομάδα και τα 6.000 δωρεάν εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε ένα λεπτό. Οι συνολικές αιτήσεις για ένα μαγικό χαρτάκι έφτασαν τις 50.000.

Η κατάσταση ξέφυγε τις επόμενες ώρες όταν σε portals τα δωρεάν εισιτήρια προσφέρονταν έναντι εκατοντάδων ευρώ. Ενας χρήστης ζήτησε 1.000 ευρώ για τέσσερα εισιτήρια, υπήρξε μεγάλη προσφορά στα 400 ευρώ το εισιτήριο ενώ το μέγιστο ποσό που ζητήθηκε ήταν 800 ευρώ! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved