Instagram Πάρης Δερμάνης, πάντα παρών

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR θρηνεί για τον χαμό ενός μέλους της.

Ξημέρωσε ένα δύσκολο Σάββατο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Πάρης Δερμάνης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μία δύσκολη μάχη με τον θάνατο. 

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο.  Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια… 

Καλό ταξίδι Πάρη μας.”

 

 

Ο Πάρης Δερμάνης δεν ήταν απλώς ένας φροντιστής. Ήταν μέλος της σπουδαίας οικογένειας του Παναθηναϊκού AKTOR για 17 χρόνια. Νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από το Game 4 των playoffs της Euroleague κόντρα στην Μακάμπι στο Βελιγράδι, ενώ είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα στις 16 Μαΐου. Όλοι οι αθλητές του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν δεμένοι μαζί του, με τον Κέντρικ Ναν να του αφιερώνει τη νίκη επί της Μακάμπι στο Game 4.

Τα λόγια είναι φτωχά για την απώλεια. Κουράγιο στην οικογένειά του. Πάρη το 7ο, όπως και τα επόμενα που θα έρθουν, είναι για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved