INTIME Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά παίζει η Εθνική απόψε

Γερμανία-Ελλάδα απόψε στο ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρεται όμως κανείς;

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έγινε επίσημος ο αποκλεισμός της Εθνικής μας ομάδας από τα τελικά του Euro, σε εκείνον τον δραματικό τελικό του Nations League, στα πέναλτι κόντρα στη Γεωργία αγνοούμε όλα όσα γίνονται στην ομάδα.

Το απρόσμενο τέλος ενός ταξιδιού με όνειρα για την Εθνική μας ομάδα.

 

Από το ποιος είναι βασικός υποψήφιος για αντι-Πογιέτ (αν και ακούστηκε κάτι για Γιοβάνοβιτςκάτι για Γιοβάνοβιτς), το πότε ξαναρχίζει η προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, ποιοι θα είναι στην αποστολή και γενικώς ποιοι είναι οι στόχοι της για την επόμενη μέρα.

Ας μπει ένα τέλος στην απομυθοποίηση του Πογιέτ

Απόψε, λοιπόν, έχει αγώνα. Και τι αγώνα

Ίσως το πιο απαιτητικό ματς που έχει δώσει η Εθνική Ελλάδος από εκείνα τα ματς κόντρα στην Ολλανδία ή τη Γαλλία στα προκριματικά του Euro, ακόμα και αν πρόκειται για φιλικό.

Σε ένα ματς μάλιστα που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για τα «πάνσερ» εν όψει Euro 2024, η Εθνική έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μας παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο. Μας ενδιαφέρει όμως;

 

 

Έτσι όπως έχει επικοινωνηθεί η κατάσταση, τα δύο αυτά φιλικά της Εθνικής (ακολουθεί και άλλο ένα με την Μάλτα στις 11/6) είναι σαν να γίνονται απλά για να γίνουν, χωρίς κάποιο σκοπό ή στόχο, γεγονός που δημιουργεί μια σχετική ξενέρα στον κόσμο που παρακολουθεί.

Αν ήταν μια τυπική Παρασκευή ίσως και να καθόμασταν να την απολαύσουμε, αλλά την ίδια μέρα και ώρα (περίπου) θα παίζεται ο δεύτερος τελικός του μπάσκετ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR στο ΣΕΦ (21:30). Επομένως μάλλον ήταν γραφτό να την ξεχάσουμε. Το πιο πιθανό να το δούμε λίγο στο ημίχρονο του μπάσκετ (ακούγεται σκληρό, αλλά έτσι είναι).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved