Eurokinissi Είναι ο Κώστας Σλούκας ο GOAT της Euroleague;

Ο Mike James πιστεύει πως το όνομα του MVP του Final 4 θα πρέπει να μπει στη συζήτηση για τον καλύτερο όλων των εποχών.

Το έκανε κι αυτό, το έκανε κι αυτό, το 7ο το σήκωσε με Σλούκα αρχηγό. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην Βίβλο των επιτυχιών του. Το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού, έραψε το 7ο αστέρι στη βαριά φανέλα του και τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά. Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν είναι αχόρταγη για τίτλους και διακρίσεις. Θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να σηκώσει το 8ο του χρόνου. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε, έκατσε στον θρόνο και τώρα άντε σήκωσέ τον από εκεί. 

 

 

Ο Κώστας Σλούκας στο Βερολίνο πραγματοποίησε τον τελικό της ζωής του. Σημείωσε 24 πόντους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έσπασε τα κοντέρ και πανηγύρισε τον 4ο προσωπικό τίτλο της Euroleague. Μυθικά πράγματα από τον καλύτερο ενεργό Έλληνα παίκτη πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτή η μυθική εμφάνιση που αποτέλεσε το κερασάκι στην πιο γλυκιά τούρτα, παρακίνησε τον Mike James ν’ ανοίξει μία συζήτηση που έχει φέρει διχασμό. 

 

 

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της Euroleague στη regular season, έγραψε στο X πως θεωρεί ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR πρέπει να μπει στη συζήτηση για τον GOAT της διοργάνωσης. «Εντάξει, δεν λέω ότι ο Σλούκας είναι ο GOAT ή ότι είναι ο δικός μου GOAT, αλλά πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σε αυτήν την συζήτηση. Απλώς αυτή είναι η γνώμη μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα X.

Προφανώς τα σχόλια από χρήστες πήραν φωτιά αλλά στην πραγματικότητα, ίσως ο “Χημικός” να μην έχει και τόσο άδικο. Διότι εδώ δε χωράνε οπαδικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved