Intime Ένα ελληνικό νησί γεμάτο νοστιμιές που αποθεώνουν οι Βρετανοί

Με πλούσια γαστρονομική παράδοση και υπέροχα φυσικά τοπία είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.

Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά θα το κάνω. Πρέπει να ξεκινήσεις να κλείνεις τις διακοπές σου. Αν περιμένεις τελευταία στιγμή, το πολύ πολύ να σε φιλοξενήσει κάποιος φίλος στο εξοχικό του και η φάση θα θυμίζει επεισόδιο από “Ρετιρέ”. Το καλοκαίρι δε θέλει μιζέρια. Θέλει ξεκούραση, καλό φαγητό, ποτάκια, ελληνικό ήλιο. Ξέρεις πού θα τα συναντήσεις όλα αυτά; 

Στη Σίφνο σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Express. Μέσα από εκτενές αφιέρωμα παροτρύνει τους αναγνώστες της να κλείσουν εισιτήρια για Σίφνο. Πρόκειται για έναν γαστρονομικό παράδεισο και έναν ιδανικό προορισμό για χαλάρωση σε γραφικά χωριά που δε χάνουν την αυθεντικότητά τους.  

 

 

«Προβλέπεται μια δυναμική σεζόν με επισκέπτες από την Ελλάδα και πολλές αγορές του εξωτερικού. Είναι ενθαρρυντικό πως εξελίσσουμε ένα τουριστικό προϊόν με ιστορία, παράδοση, γαστρονομία, φυσικό κάλλος και εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει πριν και μετά την υψηλή σεζόν. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αύξηση της ροής εκτός Ιουλίου και Αυγούστου με ταξιδιώτες που έχουν ειδικά ενδιαφέροντα», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σίφνου Γιάννης Ραφελέτος.

Πέντε ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Ευρώπης

Στο άρθρο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στις επιδόσεις ρεκόρ του καλοκαιριού του 2023 και αποκαλεί την Σίφνο ως ένα πολύτιμο πετράδι, όπως είναι και το σύνθημα του προορισμού στο πλαίσιο ενεργειών του Δήμου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved