Πώς να μπεις ξανά σε ρυθμούς ρουτίνας;

6 tips για να μπεις ξανά σε ρυθμούς ρουτίνας. 

Το να ξανά μπεις σε ρυθμούς είναι δύσκολο. Εντάξει, όταν κοιτάζεις το ρολόι σου και είσαι στη δουλειά ενώ τις προηγούμενες ημέρες ήσουν σε διακοπές στην παραλία τότε πώς να μπορέσεις και εσύ να χαλαρώσεις; Χρειάζονται μερικές τακτικές για να μπορέσεις να μπεις στο κλίμα και να επιστρέψεις. Πάμε να δούμε πώς θα πάει.

1. Μικροί στόχοι

Πρέπει να ξεκινάς με ρεαλιστικούς στόχους και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάζεις μικρούς στόχους τη φορά για να μπορέσεις να μπεις στο κλίμα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να σκεφτείς την οργάνωση του σπιτιού ή υγιεινές συνήθειες.

4 tips για να γίνει η γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σου

2. Αναδιοργάνωσε το πρόγραμμά σου

Μετά το καλοκαίρι και τις διακοπές είναι λογικό το πρόγραμμά σου να χρειάζεται αναδιοργάνωση και για αυτό θα χρειαστεί να προγραμματίσεις ξανά τις δραστηριότητές σου. Ίσως το κλειδί βρίσκεται στην οργάνωση του χρόνου.

3. Φρόντισε την υγεία σου

Πρέπει να κοιτάμε πρώτα την υγεία μας και μετά όλα τα άλλα. Είναι μια καλή ευκαιρία ο Σεπτέμβριος να ξεκινήσεις μια ισορροπημένη διατροφή και να είσαι πρώτα υγιής και γεμάτος ενέργεια. Μπορείς να κανονίσεις και μερικές γενικές εξετάσεις για να δεις πώς είσαι.

Η πρωινή ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσεις

4. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο

Πάρε τον χρόνο σου, κανείς μας δεν λειτουργεί μηχανικά και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσεις να επανέλθεις. Δώσε χρόνο και χώρο στο να προσαρμοστείς και μην απογοητεύεσαι.

5. Βρες κίνητρα

Καμιά φορά το να μείνεις πιστός στην ρουτίνα και τους στόχους που έχεις θέσει μοιάζει πολύ δύσκολο. Υπάρχουν προκλήσεις για να αντιμετωπίσεις και είναι δύσκολο να μπορέσεις να τα καταφέρεις χωρίς κάποιο κίνητρο. Βρες κάποιο.

6. Καλωσόρισε τη νέα εποχή

Το τέλος του καλοκαιριού είναι η αρχή μιας άλλης εποχής και πρέπει να το αντιμετωπίζεις με αυτό το σκεπτικό. Μπορείς να καλωσορίσεις τους νέους μήνες και να ξεκινήσεις να ‘χεις μια παραγωγική περίοδο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved