Το matrix του Eisenhower θα σε κάνει να αποκτήσεις πιο γρήγορα ότι επιθυμείς

Μπορεί να ακούγεται σαν μαγικό κόλπο αλλά πραγματικά είναι κάτι πολύ περισσότερο.

O Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είναι ίσως ένας από τους πιο έξυπνους και διάσημους προέδρους των ΗΠΑ. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει η ιστορία και το τι κατάφερε να κάνει αυτός ο άνθρωπος με το μυαλό και τη θέληση του.

 

 

Κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του «ξεκίνησε προγράμματα που οδήγησαν άμεσα στην ανάπτυξη του Διαπολιτειακού Συστήματος Οδικής Κυκλοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, έβαλε τα θεμέλια για την εκκίνηση του Διαδικτύου (DARPA), την εξερεύνηση του διαστήματος (NASA) και την χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

 

 
 

Ο Αϊζενχάουερ ήταν ομολογουμένως ένας από τους πιο ταλαντούχους και σημαντικούς προέδρους των ΗΠΑ. Αυτό δεν σηκώνει καμία διαφωνία. Έκανε όμως και κάτι άλλο το οποίο είναι τρομερά παράξενο αλλά και την ίδια στιγμή χρήσιμο.

Η έντονη παραγωγικότητα του οφειλόταν ίσως στην γραφική αναπαράσταση για την καλύτερη διαχείριση του χρόνου που δημιούργησε ο ίδιος, το λεγόμενο Eisenhower Matrix.

 

 

Αυτό το σύστημα είναι ένα σύστημα που αν το τηρήσεις κατάλληλα μπορεί να σε κάνει να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τα θέλω σου πολύ πιο γρήγορα.

Δες εδώ πως ακριβώς πρέπει να το κάνεις σύμφωνα με τον Αϊζενχάουερ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved