The Royal Beach - Goya Gastrobar: Η απόλυτη summer εμπειρία μας περιμένει πάνω στη χρυσή άμμο

The Food Tour: Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και της Νέλλης Καλαμαρά στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στο πανέμορφο The Royal Beach - Goya Gastrobar στη Βουλιαγμένη που ενώνει τις κορυφαίες γευστικές εμπειρίες με την ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση.

Γράφει η Νέλλη Καλαμαρά

Fun vibes, ανεβασμένη διάθεση και απόλυτα καλοκαιρινό mood είναι ό,τι εισπράξαμε από την πρώτη στιγμή που περάσαμε τις μεγάλες ξύλινες πόρτες του αέρινου The Royal Beach - Goya Gastrobar στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Σαν να μεταφερθήκαμε σε άλλο πλανήτη, εκεί όπου τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά στέκονται χωρίς να αντιτίθενται στο χρυσό της άμμου και το γαλανό της θάλασσας, έχει δημιουργηθεί ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.

LPR55082.jpg

Στο The Royal Beach - Goya Gastrobar ερχόμαστε από νωρίς το πρωί και αφηνόμαστε στην κοσμοπολίτικη αύρα του και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του έως αργά το βράδυ. Εδώ νιώσαμε πως το καλοκαίρι κρατά για πάντα, καθώς ένα όμορφο crowd με εντυπωσιακό tanning λικνίζεται στο ρυθμό του resident DJ και κάπως αισθανθήκαμε πως βρεθήκαμε σε κάποιο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί, ενώ ήμασταν μόλις μισή ώρα από το κέντρο της πόλης.

LPR54852.jpg

Το πράσινο κυριαρχεί στο φροντισμένο γκαζόν και στο γεμάτο φυτά background, ενώ μπροστά απλώνεται η παραλία με τα πολυτελή sunbeds και τις boho-chic ομπρέλες. Εκεί ακριβώς, πάνω από τη χρυσή αμμουδιά και στο ξύλινο deck, στέκεται το πανέμορφο beach bar restaurant που αποτελεί το απόλυτο hot spot της σεζόν.

 

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς, αφού η ομάδα του -με αρχηγό τον ιδιοκτήτη του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο- ξέρει να δημιουργεί projects που συναρπάζουν το αθηναϊκό, και όχι μόνο, κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved