Στην Ελλάδα θα βρεις πολύ λίγα μαγαζιά που θα πειραματιστούν με σάντουιτς θαλασσινών. Είναι η φύση μας τέτοια. Η μεσογειακή κουζίνα κρατάει την παραδοσιακή πατροπαράδοτη παρουσίαση στο ψάρι, χωρίς να το χώνει σε πίτες και ψωμιά. Και δεν το λες απαραίτητα κακό αυτό.
Όμως στο εξωτερικό που τα μύδια, τα τηγανητά καλαμαράκια, οι σολομοί και οι γαρίδες ψάχνουν τρόπο για να πασαριστούν σωστά στο κοινό, υπάρχουν σάντουιτς όπως το Shipwreck.
Γεννημένο στην ψαραγορά του San Pedro στο Λος Άντζελες, τα θαλασσινά σοτάρονται μαζί με λαχανικά fajita με τυρί και την μυστική σάλτσα που συνοδεύει στα θαλασσινά. Όλα αυτά, όχι σε απλό ψωμί, αλλά σε σκορδόψωμο.
Και ναι, είναι κολοσσιαίων διαστάσεων.