#tsoulotip: Το κρεμμύδι δίνει μια ιδιαίτερη γλύκα καθώς ψήνεται. Αν θέλετε όμως μπορείτε να το παραβλέψετε.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Σαρδέλες, καθαρισμένες
120 ml Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια, μέτρια
1 Σκελίδα σκόρδο
1 Λεμόνι, τον χυμό του
Μαϊντανό
Καπνιστή πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις.
2 Παίρνουμε ένα ξύλο κοπής και το τοποθετούμε μπροστά μας. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε πρώτα στη μέση, και μετά σε λεπτές φέτες.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο giorgostsoulis.com