Κυριακή σημαίνει μπόλικος ελεύθερος χρόνος και μια κάποια τάση να το ρίξεις στη γευσιγνωσία. Πιάσε, λοιπόν, την ευκαιρία από τα μαλλιά, μπες στην κουζίνα σου και παίξε μπαλίτσα με μια εύκολη συνταγή που θα γλυκάνει τον ουρανίσκο σου.
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
4 φέτες ψωμί brioche ή ψωμί του τοστ
200 ml. γάλα, πλήρες
2 κ.σ. maple syrup ή μέλι
1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη
2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. βούτυρο, για το ψήσιμο
Για το σερβίρισμα:
Φιστικοβούτυρο
Maple syrup
1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, την κανέλα, το maple syrup, την άχνη ζάχαρη και το αλάτι με το σύρμα χειρός.
2. Ζεστάνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε λίγο βούτυρο.
Διάβασε ολόκληρη την συνταγή στο σάιτ του Νίκου Τσούλη.