Το καλτσόνε είναι ένα αγαπημένο μας σνακ, ειδικά για το πρωί, αφού ουσιαστικά αποτελεί μία μετεξέλιξη της πίτσας. Μιλώντας για μετεξέλιξη πάντως, ας δούμε και αυτή την άκρως ευρηματική συνταγούλα, για να τρώτε καλτσόνε και το πρωί αλλά και το μερημέρι αν θέτε.
Αυτό συμβαίνει όταν το φύλλο του καλτσόνε δίνει ραντεβού με τα σπαγγέτι και τα κεφτεδάκια της γιαγιάς σου.
Για να το φτιάξεις θα χρειαστείς:
-Φύλλο
-Αλεύρι
-Μακαρόνια
-Κεφτέδες
-Μπαλίτσες μοτσαρέλας
Το ψήνεις στους 180 βαθμούς για μισή ώρα κι έγινες.
Δες και το βίντεο: