Μπορεί η Γαλλία να έχει τα πρωτεία στην παραγωγή τυριού, αλλά η Αμερική τους κερδίζει στην κατανάλωση. Και μπράβο τους δηλαδή γιατί ακόμη και εμείς εδώ στην Ελλάδα κοντράρουμε στα ίσια τους Αμερικανούς με τόσο τυρί που τρώμε. Τι τρώμε όμως; Στο Ουϊσκόνσιν έκαναν ένα διαφορετικό τραπέζι αφιερωμένο στο ίδιο το τυρί. Και χάρη σε αυτό κέρδισαν ένα ρεκόρ Γκίνες.
Πάνω από δύο τόνοι τυρί συγκεντρώθηκαν από την ομάδα Daily Farmers, σε ένα χιλιομετρικό τραπέζι ανοιχτό στο κοινό για να δοκιμάσει το αγαπημένο του τυρί. Δεν είναι άλλωστε και τυχαίο μιας και το Ουϊσκόνσιν ευθύνεται για το 48% όλης της παραγωγής στην Αμερική.
Σαν την φέτα πάντως τίποτα. Να τα λέμε και αυτά.