Κακά τα ψέματα, ο καιρός δεν βοηθάει στο να τσακίσεις κάποια φαγητά. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι σου είναι πολύ πιο δύσκολο να τσακίσεις μία μερίδα γύρο. Σωστά;
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το μπέργκερ. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσες να το κάνεις λίγο πιο υγιεινό και μάλιστα homemade;
Τα παλικάρια του Foodbeast απάντησαν σε αυτό το ερώτημα και αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την ζάχαρη και την λαδίλα που κρατάει το ψωμί και να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στο πιτάκι. Πλασμένο από τα χεράκια τους και με το μπέργκερ σε μία πιο μίνι αλλά συνάμα λαχταριστή έκδοση.
Λιγουρίτσες;