Κακά τα ψέματα, οι καντίνες μας είναι τόσο καλά ενημερωμένες στο κομμάτι του σάντουιτς που δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν.
ΑΛΛΑ.
Στηρίζουμε κάθε τυπά εκεί έξω που παίρνει μία ήδη πετυχημένη συνταγή με σκοπό να την εξελίξει. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τους μετρ του λουκάνικου στην Αμερική, μέσα από το εστιατόριο Dog Haus.
Το Huli-Huli είναι ένα πάντρεμα από χαβανέζικη γεύση και topping που μπορεί να βρει κανείς στην κουζίνα του εξωτικού νησιού, με λουκάνικο φτιαγμένο από χοιρινό αλλά και από κοτόπουλο. Στη συνέχεια έρχεται το τζίντζερ μαζί με την σόγια και το σκόρδο για να κάνουν παιχνίδι.
Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ρίξε μια ματιά στο βίντεο.
Όχι και άσχημα. Μπράβο στις τυπάρες.