Σε κάποια εστιατόρια του πλανήτη, το σερβίρισμα έχει λίγη αξία περισσότερη κι από το ίδιο το φαγητό. Ο ευφάνταστος και ευρηματικός τρόπος με τον οποίο σερβίρεται ένα πιάτο δείχνει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες, τους σεφ και τους σερβιτόρους, που μάλλον δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο πώς και πού θα σερβίρουν παρά στο τι θα σερβίρουν.
Σε κάποια εστιατόρια του πλανήτη...
ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 15!
Είμαστε σίγουροι ότι αν τα έβλεπε ο Μποτρίνι θα ανέβαζε τριψήφια πίεση και θα ξέμενε από κακές λεξούλες. Φαγητά που ξεπροβάλλουν μέσα από κορμούς δέντρων, σερβιρισμένα πάνω σε σανίδες skate, πάνω σε κουτάκια μπύρας και άλλα τέτοια κουλά.
Δες εδώ φάση: