Υπάρχουν πάντα τρόποι για να απογειώσεις ένα χοτ-ντογκ. Δεν λέμε πως δεν τιμούμε το παραδοσιακό κέτσαπ-μουστάρδα-μαγιονέζα (σ.σ.: άντε και καροτάκι). Αλλά λέμε ότι υπάρχουν πάντα ευφάνταστοι τρόποι για να το απογειώσεις. Πάρε για παράδειγμα αυτήν εδώ την βαρβάτη συνταγή που ετοιμάζει η αλυσίδα εστιατορίων Haute για το αμερικανικό φεστιβάλ φαγητού που ήδη τρέχει στο Λος Άντζελες και θα κρατήσει μέχρι τέλη Οκτώβρη – ξέρουν πώς να περάσουν καλά οι άνθρωποι.
Που είναι η μαγεία; Στο τσίλι. Αν το τσίλι είναι καλό, σου παραδίδει όλη την αυθεντική πικάντικη γεύση χωρίς αγοραστές σάλτσες. Η συνοδεία που κάνει την διαφορά, έρχεται από το λιωμένο τυρί raclette. Μία ποιότητα που παρασκευάζεται στα ορεινά χωριά των Άλπεων και ξεχωρίζει για την κρούστα εξωτερικά και τη μαλακή υφή εσωτερικά. Αν το ζεστάνεις και λίγο, γίνεται αυτό.
Καλά σαλάκια.