Η Campari Hellas εντυπωσίασε για δεύτερη χρονιά στο Athens Bar Show 2024

Η Campari Hellas παρουσίασε το πλήρες χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, με ιδιαίτερη έμφαση στα αγαπημένα brands Campari και την tequila Espolòn.

Η Campari Hellas, θυγατρική του Ομίλου Campari, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Athens Bar Show, τη μεγαλύτερη έκθεση για bartenders και επαγγελματίες της εστίασης, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2024 στο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Η παρουσία της εταιρείας στο Innovathens, κέρδισε τις εντυπώσεις, με το περίπτερο να είναι ένας εντυπωσιακός διώροφος χώρος που προσέφερε μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

Στον κάτω χώρο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποτά με βάση τα αγαπημένα brands του Ομίλου Campari. Στον επάνω όροφο πραγματοποιούνταν εξειδικευμένα masterclasses, τα οποία παρουσίαζαν οι εισηγητές του Campari Academy και άλλοι διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες στους bartenders.

Η Campari Hellas παρουσίασε το πλήρες χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, με ιδιαίτερη έμφαση στα αγαπημένα brands Campari και την tequila Espolòn. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εμβληματικά Negroni από τους Red Hands και εξαιρετικές Palomas και Margaritas, από εξειδικευμένους bartenders. Παρουσιάστηκαν επίσης κάποιες νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο, όπως το cognac Courvoisier και η σαμπάνια Lallier που θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2025. Εκτός από τις προϊοντικές παρουσιάσεις, η Campari Hellas δημιούργησε μια ζωντανή και δυναμική ατμόσφαιρα με live jazz band, κατά τις δύο ημέρες της έκθεσης.

Campari2

Η Campari Hellas συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και καινοτόμες εμπειρίες για τους καταναλωτές. Με τη δυναμική παρουσία της και το λανσάρισμα νέων προϊόντων, όπως η Espolòn tequila, η εταιρεία παραμένει πιστή στην αποστολή της να εμπνέει την ελληνική bartending κοινότητα και να αναδεικνύει την αυθεντική κουλτούρα του ποτού.

Ο Βασίλης Βελισκιώτης, Managing Director της Campari Hellas, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας για δεύτερη χρονιά στο Athens Bar Show ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά και να συναντήσουμε επαγγελματίες του κλάδου με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή ευελπιστούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον. Η αγορά των premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές και η Campari Hellas είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνεργατών και των καταναλωτών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο. Στην Campari Hellas, πιστεύουμε ότι το καλύτερο είναι πάντα μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι να «ανεβάσουμε» την εμπειρία του cocktail στην Ελλάδα στο επόμενο επίπεδο.»

Campari1

Η Campari Hellas παρουσίασε μεταξύ άλλων:

  • 12 Εσωτερικά Σεμινάρια με πάνω από 1.200 συμμετέχοντες.
  • 4 Αποκλειστικά Masterclasses από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.
  • 12 Guest Shifts σε εμβληματικά μπαρ της Αθήνας, από καταξιωμένους bartenders από Ελλάδα και εξωτερικό, που ανέδειξαν μέσα από τις προτάσεις τους τις δεξιότητές τους και το υψηλό επίπεδο δημιουργικότητά τους.
  • Αξιοσημείωτες στιγμές από τα σεμινάρια της Campari Hellas που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο του Athens Bar Show αποτελούν:

    • Στέλιος Παπαδόπουλος (Barro Negro co-owner και ο μοναδικός μη-μεξικάνος πιστοποιημένος Tequila Connoisseur στον κόσμο) μας οδήγησε σε ένα ταξίδι από το χωράφι μέχρι το ποτήρι στο σεμινάριο του "From Fields to Flavour: A tequila and mezcal tasting with Campari Academy". Στο μεγάλο Stage του Athens Bar Show, ο Στέλιος Παπαδόπουλος στο σεμινάριο του "Beyond the Bottle: Crafting culture and creativity in Bartending" ανέπτυξε το πώς μπορούμε να δώσουμε έμφαση στη δημιουργικότητα αντλώντας έμπνευση από το storytelling και την κουλτούρα της Espolon.
    • Monica Berg (creative director της Campari Academy και co-owner του Tayer+Elementary στο Λονδίνο), στο In-house σεμινάριο "Perspectives: Insights from our peers", μας μίλησε για το όραμα και τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας. Επίσης, στο Stage Seminar "The prepared bartenders checklist: How not to suck (too much)", έδειξε στους bartenders τον τρόπο να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι.
    • Με το σεμινάριο "Informal Techniques and Arts", οι Δ. Ρούσσος και Κ. Βασιλακόπουλος (Co-owners "Subject of Athens" και "Abstract") μας έδειξαν πώς να αναδείξουμε μια ιδέα με μοντέρνες και γαστρονομικές τεχνικές.
    • Το δίδυμο πίσω από το εξαιρετικό Humain Athens & Juls Ibiza, Δ. Καραπάνος και Β. Σγουρομάλλης (Directors of bars), παρουσίασαν στο σεμινάριο "Crafting Dimensions: Redefining the Cocktail Menus" την έμπνευση πίσω από το νέο τους μενού.
    • Η ομάδα του R&D του Line Athens (#6 στα 50BestBars), Μιχαήλ Αγγελος Ζειμπέκης και Γ. Βαβαδάκης, μας προέτρεψε στο σεμινάριο "How to find Inspiration" να αντλήσουμε έμπνευση από διάφορους τομείς!

    Με αυτή τη δυναμική παρουσία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες, η Campari Hellas συνεχίζει να αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης και της εμπειρίας στην τέχνη του bartending, στηρίζοντας την εξέλιξη της ελληνικής bartending κοινότητας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved